/i/Tespit

  1. 1.
    +1 -1
    Evet arkadaşlar burada bu süreçte gördüğümüz tipleri derlemek istedim.. Oynat bakalım:

    olaylardan bihaber tip: bunlar sanırım birkaç sene geriden gelen tipler ve tuhaf yanı cidden ne olduğundan haberleri yok.

    maskeyi burun altına takan tip: genelde +9 yaşlı itemleri.Bu şekilde takarak korunduğunu sanıp orda burda dolaşırlar.

    tasarrufçu tipler: bir maskenin taku ne kadar çıkartılabilirin cevabı bunlar. Tamam birkaç gün belki ama maske kirden gözükmüyor ve 3 haftadır aynısını takmakta ısrarcı olanlar.

    uyarıcı tipler:" pardon maskenizi takar mısınız?" cümlesi atasözleridir bunların adeta.Bu cümleyi kurmak için yaratılmışlardır. Bunlar evde de maskeyle dolanıyordur.

    maskeyi suratı hariç heryerde gezdiren tipler: bunlar bitki örtüsü gibi iklim değişikliği gibiler.Her yerdeler. Maskeler çene altında, kolda, dirsekte, bilekte ve hatta iyi günündeyse cebinde bile taşıyabiliyor.

    sürece alışamamış tipler: evden çıkarken " hay amk maskeyi unuttuk" cümlesi ve ardından "maskeyi de virüsüde gibeyim" cümlesinin gelmesi olası tipler.

    la ben bu hastalığı atlattım herhalde tipler: bunlar ortamlarda bi ara bu virüsü kapıp sonra atlattıklarını iddia ederler.He deyin geçin.

    değil mesafeyi, virüsü sallamayan tipler: bunları açıklamaya gerek yok bunlar tatilciler. Alaçatı çeşme bodrum tayfası.

    komplocu tipler: bunlar komplo teorisi reisleri. Kesin ameriga yada çinin bilerek dünyaya saldığı bir virüs. Bunlar hep oyun yeğenim.

    isyancı tipler: "abi yhaa ouffff.s.s şu virüs bi bitmedi pgibolojim alt üst" evet ortalama hep bu cümledir. Sağlık çalışanları, polis, asker ve diğer konuyla alakalı kamu çalışanları hatta bütün özel devlet farketmez hepsinin pgibolojisi harika ama virüs bu tipler için yayıldığı için bunların ki berbat. Uzak durun bunlardan sizi de dibe çekerler.
    ···
   tümünü göster