/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +22 -4
    Bak 3 yıldır girmiyorum şu anasını gibtiğimin hesabına, sırf anana sövmek için geldim ama sövmeyecem dıbına koyayım. Ulan ateist olabilirsin, deist olabilirsin hatta ebenin dıbına bile tapıyor olabilirsin, eyvallah ama bize ne dıbına koyayım? Olm kimse senin ne gibime inandığını giblemiyor. Sen de başkalarının neye inandığıyla ilgilenme. Anasını gibtiğimin dünyasında kaç gün yaşayacağız lan zaten. Neyin kavgası bu?
    ···
    1. 1.
      -2
      Bunu dert edinen ben değilim kavga eden ben değilim. Kavgayı asıl islamcı kesim çıkartıyor farkındaysan. Ateist ya da deist kesim dediğin gibi ölüp gidicez bizene amk kafasındalar ama islamcılara kalsak iki güne asar keserler hepsini.O zaman bu konuyu konuşmaya insan bulamayabilirsin. Ayrıca ben dini düşüncemden ya da inancımdan bahsetmedim. Niye damgaladın hemen ateist diye.
      ···
      1. 1.
        +5
        islamcı kesim dediğiniz Müslümanım diye geçinenlerin hepsi bir sözde şeyhlerin peşine takılmış, o Allah benim dese kelime-i şehadeti şeyhinin adıyla değişecek gavatlar zaten. O binler ülkenin %3'ünü %5'ini oluşturan huur çocukları. Eğer onlara bakarak bütün inanç sistemi üzerine çıkarımda bulunmaya çalışırsan o zaman dünya üzerindeki hiçbir inanç sistemi doğru değildir. Bir ateistin yapıtğını bütün ateistler yapmış gibi yaparsan da aynı şey olmaz mı?

        Ayrıca ben seni ateistsin diye damgalamadım. Dikkatli oku.
        ···
   tümünü göster