/i/Tespit

  1. 1.
    +4 -3
    Gurbet derken evden ayrı her türlü tuvaletten bahsediyorum o yüzden Almancılar şaha kalkıp almanya da tuvaletler berbat, sıçmak kötü, en güzel benim güzel ülkemde sıçılır, ülkemin tuvaleti dünya lideri gibi naralarını fırlatmasınlar bana doğru.

    Alafranga tuvalet için gelenler gidebilir çünkü sessiz olmak imkansız çıkan sesler alafranganın dört bir yanına çarpıp nazım oratoryosunu oluşturacaktır. Alaturka ile devam ediyoruz.

    Şimdi gelelim olaya, dışarı çıktınız midenizde kıpırtılar hissettiniz eğer aşık değilseniz kelebekler uçuşmuyorsa tuvaletiniz gelmiş demektir.

    Arkadaşınızın, sevgilinizin evindesiniz veya sizi duyabilecek herhangi birinin yanında tuvalete giriyorsunuz. Oturdunuz alaturka tuvalete baktınız savaş öncesi borazanlar ötecek gibi sakin olun çünkü artık kimse duymayacak ıkınırmış gibi yapıp yarıda ıkınmayı bırakıyorsunuz araba sürmek gibi debriyaj olayını düşünün. Flüt'e havayı sürmüş olduk böylece. Şimdi hava kendi kendine dışarı çıkacak, fısıldar gibi boşalacaktır. Artık rahatlayabilirsiniz flütten ellerinizi çekip son sürat üflemeye devam edip sessiz sedasız sıçtınız.

    Son olarak ellerinizi yıkarken azıcık sabunla bekletin ondan sonra durulayın.
    ···
   tümünü göster