/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +46 -10
    Panpalar yıllar önce Ankarada internetten bir escort buldum, fotosuna baktım ve aradım fiyatta falan anlaştık, sonra karının evine gittim.

    Kapıyı zayıf, esmer ve çirkin bir karı açtı, dedim ben duyguya geldim, benim dedi, o an şok oldum, resimdeki karı farklıydı.

    Ben şoku atlatamadan karı parayı peşin alıyoruz şekerim dedi, lan dalgınlıkla çıkardım 50 lirayı verdim.

    Neyse evin bir odasına geçtik, otur birazdan yandaki oda boşalsın oraya geçeriz dedi. Yandaki odadan az sonra dövmeli ve balık etli bir hatun çıktı, hatun ciksiydi, dedim ki sizinle beraber olabilir miyim, hayır olmaz dedi.

    Ben bu çirkin karıya dedim ki ben vazgeçtim paramı ver gideceğim. Git istersen dedi ama para vermem dedi. Montumu giydim koridora doğru yürüdüm, balık etli karı çıktı karşıma, lan it dedi nereye gidiyorsun lan, olay mı çıkarmak istiyorsun ha falan diye ötmeye başlayınca buna şiddetli bir osmanlı tokadı çaktım karı önce duvara sonra da yere çakıldı ve it gibi ağlayıp zırlamaya başladı.

    Zayıf ve çirkin karı lan gelsene ne duruyorsun diye birine seslendi, baktım karşıdaki kapalı odadan bir herif çıktı ve koridorun diğer ucundan bizi seyretmeye başladı.

    Herif evin pezeevengiymiş meğer, bana baktı sonra yerde ağlayan karıya baktı ve olduğu yerde kaldı, cesaret edemedi yanıma gelmeye, ben de kapıyı açıp çıktım, karılar en son pezoya küfür ediyorlardı.
    ···
   tümünü göster