/i/Tespit

  1. 1.
    +37
    Mal amk. Tarihi herhalde instagram sayfalarindan ogreniyor bunun gibi liseliler.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      panpa konu hakkında hiç bilgim yok ama nedense mantıklı geldi. bu şekilde ölümler genetik olarak daha güzel/yakışıklı olunmasını sağlamıs olamaz mı cidden?
      ···
    2. 2.
      +8
      olamaz tabi ki amk mal mısın. güzel diye nitelendirilen her insan kendi soyundan gelen biriyle mi evleniyor sürekli bir çeşitlilik mevcut ve günümüze dek bir çok devlet göçtü-ortaya çıktı göçler oldu savaşlar oldu. Cadı avı salaklıktan başka bişey değildi . Bizdeki şeriatçıların açık kızları taşlamak istemesinden bi farkı yok
      ···
    3. 3.
      +5 -4
      dıbını gibtimin pici neyi anlamıyosun? cirkin tipsiz insanları öldürdülerse bu cirkinler cirkinlerle evlenip daha da cirkin bi pic doguramadan ölmüs oldular. bu sayede cirkin nüfür azaldı. amk salagı butun almanlar sarısın mavı göz o nasıl oldu peki yarrram. cadı avı mantıklı demiyom zaten amk sadece etkisi olmus olabilir yannan kafalı konuyu şeriata getirmiş aq.
      ···
    4. 4.
      +4
      oğlum sen salak mısın yoksa numara mı yapıyorsun? yakışıklı bir erkekle güzel bir kadın evlenince çocuğu da aynı öyle mi olur dıbına koyduğumun köylü bini seni? her sağlam olan ebeveyn çiftin çocuğu engelsiz mi doğar dangalak seni? bu kadar mı salaksınız amk ya.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster