/i/Devlet

  1. 1.
    +1 -3
    yapmaktan olabildiğince kaçınıyor. Bunun tek bir amacı var. Eğer anlaşmaya giderlerse haklı çıkma ihtimalleri yok.
    Şuan yaptıkları şey tamamen strateji. Bütün dünyanın gözünü boyamaya çalışıyorlar Türkler şöyle türkler böyle. Erdoğana mukayet olun gibisine. Ki geri çekilsinler.
    Zaten bu durumun bütün mimarı olan Fransa\\\'nın amacıysa tamamen bir çatışma başlatmak ve bu çatışmayı mutlaka kaybetmek. Evet bunlar bu çatışmayı tamamen kaybetmek istiyor kazanmak gibi bir hedefleri yok. Çünkü eğer kazanırlarsa Herkes birden Türkiye\\\'yi savunmaya başlayacak. Kısacası kim kazanırsa dünya kaybeden tarafı destekleyecek.
    Eğer Yunanistan bu desteği alırsa. Hayal ettikler karasuları gerçeğe dönecek. Fransa bu kez bunu bahane gösterip daha büyük bir ordu gönderecek. Arkasından ABD gelecek ve Türkiye\\\'ye geri adım attırmaya çalışacaklar devamında da kendi çizdikleri haritayı yedirmeye çalışacaklar.
    Sıkıntıda tam olarak burada. Erdoğanı şunca yıl biraz olsun tanıdıysam bu adam o anlaşmayı imzalamak yerine bütün dünya ile savaşmayı tercih edecektir.
    Yine dünya devletleri bununda farkında olabileceklerinden iktidarımıza laf atmaya başladılar ki bir an önce erken seçim olsun Erdoğan gitsin. Farkındaysanız Yunan devleti geçersiz olacağını bile bile mısırla anlaşma imzaladı. Buda tamamen meseleyi uzatmaktan başka bir şey değil.

    Not akpartili değilim Erdoğanı'da hiç sevmem gelecek seçimlerde de kesinlikle oy vermeyeceğim
    ···
   tümünü göster