/i/Tarih

''Tarih bir meslektir, bir hobi, gevezelik, anekdot ya da asparagas değildir.'' (Pierre Goubert)
  1. 26.
    0
    Ulan yok çocuğunuz olmaz yok bilmem ne övündüğün yahudi lobisi daha struma faciasını önleyemedi avrupa nın kapısında yattı amk daha gelmiş burda ağlama milliyetçi diyor 2. Bayezid zamanında ortodokslardan , inönü zamanında almanlardan kurtardık çoğunuzu. Hangimiz boş atıp ağlıyoruz. Mısır işgalinde türk subayı enver sedatın 32 bin mısırlıyı eğiterek nasıl yarılamaz denilen barlev hattını deldiğine falan bak 6 gün savaşlarını anlatana kadar. Harbi seni severim mehter ama Gerçeklere dönün olm biraz nasir in mısırlı gerillalarıyla türk askerini bir tutma. Tc de israil de şuan stratejik ortak olmaya mecburdur mal mal mevzu yapmayın.
    ···
    1. 1.
      -1
      bayezid donemine inerek neyin kiyasini yapiyorsun iyimisin sen. o devirle bu devirimi kiyasliyorsun. artik teknoloji var ve bu israelin elinde. dost dusman olacagimizi belirleyen sizsiniz. her alanda uluslararasi iliskilerde israel turkiyenin yaninda oluyor, turkiye israelin olmuyor yetmiyor turk medyasi kufurler ediyor yasli moruklariniz hakaretler ediyor.
      sadece deniz donanmasi yeter akdenizi bombalamaya emin ol bak. Ben hayal kurmuyorum sizin gibi, gercekleri konusun.
      ···
    2. 2.
      0
      Senin gerçeklerini gibeyim ben neymiş askerlerine diyor ya TC deyaşayan adam. Askerleriniz diyor sen. Kimin sicmigi kimin türundensin onu de bana önce arkadaşlarım yazmış batıdan destek almasalar ve bugün savasscak israili tozu kalmaz tozu tıpkı Çanakkale'de o kadar yokluğa rağmen deden olacak binleri nasıl gibtiysek yine giberiz yeterki aramızdaki senin gibi kanı bozuk şerefsizleri ayiklayalim
      ···
   tümünü göster