/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    -2
    yav yaşına sokam 17 yaşındasın daha yazmayı öğreneli 10 yıl anca olmuş gelmişin burda melankolik entryler giriyorsun... 17.5 yaşındayım hepizin dıbına korum
    ···
    1. 1.
      0
      Lan 17 yaşındayım diye yorgun, hüzünlü,melankolik olamaz mıyım sizin gibi insanım işte siz 17sinde nasıldınız bilmiyorum bu verdiğiniz tepkilere göre ama ilginç buluyorum
      ···
    2. 2.
      0
      Açıklayım dostum 17 yaşında bi insan hayata umutlu bakması gerekir. Geleceğe dair planları gerçekleştirilmeyi bekleyen hayalleri olması gerekir... Ben bu başlıkta kendi potansiyelini keşfetmemiş, umutsuz bir adam görüyorum. 17 yaş daha maçın ilk 10 dakikasında pes etmek gibi bir şey.
      ···
      1. 1.
        +1
        Seneye hayatımı belirleyecek bir sınav bulunuyor iken ve de ülkenin hali ortada iken nasıl mutlu ve umutlu olmamı bekliyorsun. Cehalet mutluluk getirir keşke kör cahil olsaydım da mutlu olabilseydim ülkenin durumu sınav cart curt gibimde olmasaydı
        ···
      2. 2.
        +1
        Cehalet mutluluk getirmez, bir süreliğine sarhoşluk yaşarsın sadece. Hani bu "road runner" de bi kuş var her seferinde tilkiyi oyuna getiriyor sonra yamaçtaki boşlukta süzülürken yer çekimi kanunlarıyla tanıştırıyor.

        https://cdn0.rubylane.com...48%3a10.10-f07b8dae-f.jpg

        işte bu şekil cahil insanlar er ya da geç hayatın gerçekleriyle tanışırlar. Yani zeki olduğun için işe şükrederek başlayabilirsin. Herşeyin farkındasın. Zaten esas olan her düşünce modelinin başında sorun tespit edilererek ilerlenir sonrasında sorun çözülür.

        Derdin paraysa para yaparsın, ortamsa sosyallikse istediğin şekilde bunu da yaşarsın, iyi bi sevgilin ve gelirin olabilir. hatta yaşadığın yeri konuştuğun dili de değiştirebilirsin.

        Plan yap harekete geç. Sınavlar önemlidir ama tek başına hiçbir anlam ifade etmez. Bak işsiz mezun, depresyondaki plaza çalışanlarına... Büyük resmi gör biraz da kendini geliştirmeye vakit ayır bak 17 yaşında olmak gurur verici bişey keşke 17 i me dönsem küçümsemiyorum. 20 yaşına geldiğinde dünyayı değiştirebilcek potansiyelin var. olmadı kendi hayatını değiştirirsin haha.
        ···
   tümünü göster