/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +1 -3
    Ulan vay be...

    kimse okumaz bunu biliyorum. olsun. küçüktük o zamanlar velettik mal mal işler peşindeydik ama güzeldi ulan! güzeldi vallahi. çok şey gördüm çok şey yaşadım hem buradayken hem burada değilken bu hesabımla diğer hesabımla ve daha çok gerçek hayatta.

    pardon la bu arada foto için. ama dıbına koyayım başka türlü girmiyoduk biz başlıklara. var mı hala bilmiyorum bakınmadım etrafa o kadar.

    kendinize iyi bakın lan ölmüş buralar. arşivlenir belki çok ileride bakarlar bir zamanlar ne mal mal şeylerle uğraştığımızı görürler ve gülümserler belki. belki de anca kendimizi avuturuz böyle söyleyerek.

    mutlu olun la. gençlere tavsiyem bu. mutlu olun giblemeyin çok. dozunu kaçırmayın içkinin sigarayı içmeyin sonra nefessiz kalırsınız. spor yapın kitap okuyun sevin sevilin üzülün lan. harbiden. aşkın acısını tadın. insan çok değişiyor. sürekli değişiyor. nickimden söylediklerimden utanıyorum amk mesela.

    bir gün gelecek. bu yazdıklarım bile 5 sene önce yazdığım şeyler olacak. hayat böyle işte amk. kesinlikle uyuşturucu kullanmıyorum bu arada belki biraz ot o da sayılmaz.

    pişman olmayın. hiçbir şey için. yapın lan bir şeyleri yapın. yapmak her zaman uzun vadede daha az üzgün hissettirir sizi yapmamaktan. yapın lan gibmişim dünyayı üç günlük dünya mutlu olmak iyi vakit geçirmek ve geçirtmek başka da bir gibim amacı yok. sinirlenmeyin. rahat olun. kendinizi geliştirin istediğiniz her şey gelecek zaten.

    eğer birisiyle ilgili pişmanlığınız varsa gidin çözün. yaşıyorsa şanslısınız. kimseye kırgın olmayın. kırmayın.

    gidin el sıkışın gözünün içine bakın ve gülümseyin yeter zaten milyonlarca kelimeden daha çok şey anlatır o gülümseyişler.

    bazen olmuyor aşkta işte her şeyde bazı şeyler ama olmaması gerektiği içindir. asla pişman olmayın kaçırdğınız iş fırsatından okul fırsatından aşk fırsatından.

    gidin seni seviyorum ulan diyin. seni seviyorum. bir şey beklemiyorum karşılığında ama seviyorum diyin. kendine iyi bak diyin. mutlu ol diyin. mektup yazın lan arada hiç olmadı.

    hayat devam ediyor. anılarla acılarla tatlılarla her şeyle.

    iyi şeyler yaşadıysanız buna şükredin gülümseyin benim için de bir kadeh kaldırın.

    kendinize iyi bakın. eskilerden çok insan kaldı mı bilmiyorum da.

    başka bir zamanda başka bir şekilde görüşmek üzere...

    -hiçkimse
    ···
   tümünü göster