/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +9 -8
    inci sözlük gerçekten bitmiş. katilinin ifadesini buraya koyup sanki gerçekliği kanıtlanmış gibi bir de başlık açıyor anasını gibtiklerim. benden yüklü miktarda eşime ilişkimizi söylemekle tehdit edip para alıyordu diyen adam neden barışmak için tekrar buluşmak istiyor veyahut ksıkançlık krizine giriyor dıbına kodumun salakları sizi? ya da ne demesini bekliyordunuz addıbına be dıbına koyduğumun malları sizi? evet benimle sevgili olmadı tekrar öldürdüm mü?

    kız belki evli olduğunu öğrendiği için ilişkisini bitirdi zürriyetini gırtalağını gibtilerim? olamaz mı? belki adamın durumunu bilmeden çıkıyorlardı olamaz mı? ya da hata yaptığını farketti. o kadına ve çocuğuna haksızlık yaptığını farketti ve vicdan azabıyla dedi ki yeter görüşmeyelim artık. olamaz mı? siz pür-ü pak mısınız bu hayatta mal bin kuruları da başkalarını yargılama hakkına sahip oluyorsunuz?

    7-8 senelik entry'lerim var şu sitede, bir o kadar da ekşi sözlük'te. ama burası kadar tahrip olup yavanlaşmış embesillerle dolu bir sözlük görmedim.

    son entry bu olsun. bir daha bu dıbına kodumun çöplüğüne gelmek nasip olmasın.
    ···
    1. 1.
      +2 -3
      Bu entryi görmesem bu şekil sitemvari 1 entry girecektim gerek kalmamış. Buradan cinayeti meşrulaştırmaya kalkan, kıza iftira atan peşin hükümlü, embesil huur evlatlarınım anasını gözünün önünde gibeyim. Umarım aynı olayı yaşamazsınız gençler.
      ···
    2. 2.
      +6 -2
      Seninde annen üniversite de mütahhitlere , mühendislere gibtiriyordu galiba hayırdır kardeş? Bu yaran nerden?
      ···
   tümünü göster