/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
https://imgyukle.com/i/SRFXjS
  1. 1.
    +2
    Annesiyle misafirliğe gelmişler. Ben odadayım geldi koşarak abi dedi bana survivor aç.
    Lan dedim bu harbiden beyinden sakat berkan elenirse çok üzülürüm filan diyor... Mal amk.
    Neyse dedim obalına girmeyelim, açtım. izlerken arada osuruyor gülüyor birde, ya sabır çekiyorum.
    En son güm gümledi kusura bakma insalık hali diyor. Abicim dedim ayıp oluyor züt deliğini ahtapot gibi emerim dedi birden sinirden barbaros hayrettin paşa gibi tup turuncu oldum.
    Pederin askerde aldığı yılan derisi kemeri şaklata şaklata odaya geri döndüm. Vurdukça bayblade gibi döndürüyorum bağırarak milleti toplamasın diye elimi anakonda gibi yapıp boğazına sokmaya çalışıyorum.
    Kolları bacakları tutmadığı için sadece yüzüme tükürüyor içimden sakinleşmek için fb bjk ilk yarı 1 ikinci yarı 0 diye bahis alıyorum. Kumara o kadar düşkünüm ki çok sinirliyken biriyle yazı tura atsak hemen sakinleşirim.

    En son yoruldum sakinleşmek için örümcek akrep dövüşü açtım pcden, abi survivor vardı diyor hala kalkıp iki tane daha vurdum ödemiş karpuzu gibi ikiye yardım. Ama hala sakinleşemedim bir hışımla mutfağa gidip bir haftalık etli nohutu yemeye başladım, yanı on üç soğan mide gümbür gümbür iki litrede kola içip odaya geri döndüm.
    Baktım hala survivor izliyor aziz mahmut hüdayi gibi gel lan dedim sana bi süprizim var ağzı kulaklarında "abi yoksa nisa'nın tüm survivor parkur performanslarını mı açacaksın pc den "dedi. Aynen uzan söyle gözlerini kapat dedim sevinçle uzandı yatağa.
    Mapusluk gibi tavana bakarken aniden ağzını açıp öyle bir osurdum ki BM görse kimyasal silah kullanıyor diye savaş suçlusu olarak mahkemede yargılar, bayıltmışım. Yarım saat baygın uyuduktan sonra annesi geldi ne oldu? dedi. Dedim ayşe teyze yoruldu birazcık, biraz önce kuranı kerim öğretmeye çalıştım bol bol dua etsin diye yorgun düştü.
    Duygulandı kadın hayır dua ede ede eve gittiler.
    ···
   tümünü göster