/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    evet beyler. hepiniz am gibmek istiyorsunuz ama bi türlü aradığınız o amı bulamıyorsunuz biliyorum. meşakatli, zor icraatlara da giresiniz yok. o yüzden size şimdi dünyanın en kolay am yapımını anlatıyorum.

    araçlar

    1 adet tuvalet kağıdı
    1 adet buzdolabı poşeti
    sıvıyağ/sabun

    tuvalet kağının ortasından buzdolabı poşetini geçiriyorsunuz. yarısı içinde yarısı ucunda kalacak. ardından uçta kalan poşetin giriş noktasını açıp tuvalet kağıdının üzerine katlıyorsunuz. artık önünüzde güzel, korunan bi delik mevcut. benim gibim tam oturuyor içine, ağır huge cocklarınız varsa bu işlem size yaramaz ama %95 iniz ince kısa bi şeydir sıkıntı olmaz. ardından poşetin katladığınız kısmını tutarak işinizi görüyorsunuz bağlamaya bantlamaya vs gerek yok. isteğe göre sıvıyağ isteğe göre sabun ile içini kayganlaştırıyor ve işleme başlıyorsunuz. hadi kolay gelsin. 3 dakika bile sürmeyecek iş. işin en güzel tarafı ise işiniz bitince dıbınızı tekrar gibmek için yapmanız gereken tek şey yeni bi poşet koymak. bu kadar basit.

    not. eğer poşetten akabilecek şeyler kullanıyorsanız altınızda kirli havlu vs varken yapın ne yapacaksanız etrafı batırmayın.
    ···
   tümünü göster