/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +6 -5
    BÖLÜM 4
    "Benim işim bitti sen alabilirsin." deyip kitabı bırakıp gitti. Kokusunu arkada bıraktı. Kitabı masanın altında açtım içine attırdım dıbına koyim. Tam kararın olduğu sayfaya yarım çay bardağı döllerimi boşalttım. Kitabı kapatıp rafa geri koydum.
    Eve gittim sonra ama sinirden uyuyamamıştım. Yatakta döndüm durdum. iki paket sigara bitmişti sabaha kadar. Sabaha karşıydı kalktım. Attım suyun altına kendimi. Eski bi evdi benimkisi. Banyosunun büyük penceresi vardı. Buz camlı. Güneş vururdu sabahları. Duşu açınca yaz yağmurunda yıkanıyormuş hissi verirdi.
    Kendime geldiğimi canlandığımı hissettim ama bunun duşla falan çok ilgisi de yoktu. O gün yürürken artık bir amacımın var olduğunu hissediyordum. Ulan ilk defa bu kadar erken kalkmış sıradan gibikler gibi okula gidiyordum. Bu kadarını kaldıramazdı bedenim dolmuştan erken indim sigara yaktım yürüyerek devam ettim okula.
    Amfiyi bulamadım dıbınakoyim. Ara ara en sona yüzü tandık gelen bikaç pekekent vardı onları takip ettim de buldum yolumu. Geri yaylaya yani amfinin en arka sırasına geçtim.
    Ders neydi acaba diye düşnüürken. Sınıfa janti bi abimiz girdi. Dersin hocasıymış. ilk defa görüyorum içimden de ders ne gibicem artık birisi söylesin diyorum. Sınıfa sonradan özür falan dileyerek giren kemik gözlüklü bi huurnun elinde kitabı görünce ayıktım duruma. Ders adli tıp dersiymiş. Az buçuk polisiye falan okumuşluğum vardı ilgimi çekti. Hoca yerleşti falan. Slayt açtı şrrraak diye. Sınıfın huzurunda kocaaaman bi am duruyordu. Ama sadece am. Tek başına ulu bir am. Amist tapınağında gibiydim. ibadete başlayacaklar herhalade dedim. Herkes ama tapıyor herhalde diye düşündüm. Hoca bu ne? dedi. Herkes gülüştü. giberim hani eğitimli topluluk gülüşü vardır ya o gülüşten. Lise yıllarında kalmıştı benim toplu gülme deneyimlerim.
    O kemik gözlüklü huur vulva hocam dedi. Vulva ney lan... Vulva dedi ya la. Hani birisi rahim falan der anlarım da vulva dedi. Şaşırdım da ezberci bi huurya benziyordu. Demek sağdan soldan da bişeyler okuyormuş.
    Sonra hoca başlattı anlatmaya. Konu "cinayet suçunda motivler"miş. Dedim yaraklara geldik.
    Aslında buders bizde seçimlik dersmiş çok kişi giblemezmiş. Hoca da ilgi çekmek için kafasına göre anlatıyormuş. Bi de işte karı kız kaldırıyor büyük ihtimal. Tarzından çok belli..
    Derken kapı açıldı. Benimki girdi içeri. Bugün ise üzerinde yeşilli bir elbise ayağında sneaker tarzı bi ayakkabı beyaz. ince askılar omuzlarında. Omuzları çıplak. Kokusu başka ama yine güzel. Hatta biraz da ter kokusu geliyo. Çok belli dıbının kokusu bu. Dünyanın en güzel kokusu am kokusuna karışmış parfüm kokusu değil de nedir? Kokladım dersin sonuna kadar. gibimden zevk suları sızıyordu. Ama sinirliydim. Hem de çok...
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster