/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +6 -4
    BÖLÜM 3
    Sigara da kahve de bittikten sorna nereye gideceğimi biliyordum. Ufaktan yaylanarak kütüphaneye doğru yürüdüm. Ağzımın içi foseptik çukuru gibiydi. Hava da az soğuk ama idare eder gibiydi.
    Hukuk kitaplarının bulunduğu rafları buldum. Anayasa Hukuku kısmına doğru yürüdüm. gibtiğimin kütüphanesinde zaten 3 5 kitap ya avrdı ya yoktu. iki üç tane kartaloz avukat bozuntusunun bağışladığı kitaplar olmasaydı millet kütüphanede yiyişirken herkes onları görebilecekti. Herhalde gibişen de oluyordur.
    Şişman pekekentin kitapları hep yanyana diziliydi. Ama tam benim aradığım yerinde yoktu. Tam isabet dedim içimden. Ordan çıkıp çalışma masalarının olduğu yere yollandım usuldan. Acelem yoktu. Köşe masalardan birisinde leoparın oturduğunu görmüştüm. Uzaktan masaları hespladım. Bu kevaşe kalktığında direk dikkatini çekeceğim bi yere oturdum. Çantamı bırakıp gidip raflardan eski püskü bikaç karar incelemesi kitabı aldım geldim. Ve bekledim.
    Hakkatten dalmışım. Leoparın sesiyle kendime geldim. "Merhaba bulamadın sanrıım kararı. O kitaplarda yoktur onlarda eski kararlar olur." dedi. Ne bileyim dıbına koyim dedim içimden. Ama dışımdan: " Ya evet işte bir umut bakayım. Hocanın kitabını yerinde bulamadım. Birisi almış" dedim. "Evet ben almıştım" diyerek karşılık verdi ve gibicem yine gülümsedi. Gülme işte öyle di mi?
    ···
   tümünü göster