/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3
    Evet gelgelelim son entrye. Dediğim gibi bir bardak su beyniniz için yeni bir alışkanlık olabilir. Size olan etkisini sigara içme etkisine dönüştürebilirsiniz. Ama diyelim ki odanızda sigara içiyorsunuz ya da her an yanınızda su bulunmayabilir. Hem sigarayı su ile bağdaştırmak sigaraya verdiğiniz önemi bir süre sonra arttırabilir. O yüzden sudan daha kolay bir şey bulmamız lazım. Her an yanımızda olan, onu hiç yanımızdan ayırmadığımız bir şey. yannan diyen eleman çok yaklaşmıştı fakat bu şey telefondan başka bir şey değil.
    Sigara bıraktıran çok fazla uygulama gördüm hepsini çok fazla denedim fakat hiçbiri bende işe yaramadı. Ama bu anlattığım %30u tek bir uygulamada topladım ve bu yeni alışkanlığı sadece bir buton ile çözmek istedim.
    Telefonunuzda maksimum 2,5 mb yer kaplayan bu uygulamada sigara içtikten sonra ki anınızı bir butona bağlayabilirsiniz.
    https://play . google.com/store/apps/details?id=com. sigarayi.birak
    Reklam yapıyor gibi algılayacak olanlar sigara içtikten sonra telefonundan birini arayabilir. Ya da su da içebilir.

    SON OLARAK ŞUNLARI DA SÖYLEMEK iSTiYORUM. DENEMEDEN BiLEMEZSiNiZ. EĞER DEDiKLERiMi CiDDiYE ALIP OKUDUYSANIZ VE ONLARI GERÇEKLEŞTiRMEYE ÇALIŞACAKSANIZ SiGARAYI BIRAKACAKSINIZ. EĞER BU DEDiKLERiMi DENEYiP SiGARAYI BIRAKAMAZSANIZ ADRES VERiN SÖZ VERiYORUM SiZE BiR PAKET SiGARA ALICAM.
    ···
   tümünü göster