/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +6 -1
    Gençler ben bundan tam 8 ay 12 gün önce sigarayı bıraktım. Çünkü hiç bilmediğim bir yönteme rastladım belki duymuşsunuzdur ismi Allen Car. Sigarayı bana %70 oranında bıraktıran bir kitap oldu. Kitabı alın falan demicem sakın öyle saçma şeyler yapmayın pdfsini koyucam buraya. Muhtemelen pdfyi açıp okumayacaksınız bile ama o pdf ye basmanız için de elimden geleni yapıcam.
    Kitap bize bildiğimiz şeyleri söylüyor. Ama bu bildiğimiz şeyler sigara sizi öldürür değil. Şimdi hayal edin. Yoğun bir dersten çıktınız. Hoca derste beyninizi zorladı, sizde kendinizi derse vermeye çalıştınız ve doğal olarak gerildiniz. Sonrasında her sigara içen gibi bir sigara içiyorsunuz. Bu sigaranın amacı RAHATLAMAK. O anda etrafınızda ki sigara içenlere sorarsanız hepsi sigaranın onları rahatlattığını söylecek. Bu yüzden de içmeye devam ettiklerini.
    Şimdi bir de başka bir duruma daha bakalım. Bu sefer sizden sabahın köründe ki dersinize girmeden bi 30 dakika öncesini düşünmenizi istiyorum. Uyanalı henüz 1 saat falan olmuş. Bu süre içinde tek bir sigara bile içmediniz. Kafanızı toplamak için derse girmeden bir sigara yakıyorsunuz. Peki bu sigarada ki amaç ne? ODAKLANMAK. Gene o anda çevrenizdekilere sorarsanız hepsi sigarayı bazı şeylere odaklanmak için içtiklerini ve bu yüzden içmeye devam edeceklerini söyleyecekler.
    Hem sizi rahatlatan bir şey hem de odaklanmanızı sağlayan bir şey bu sigara. Dünya da 1 milyar insanın böyle bir süper gücü var. Geri kalan 6.5 milyar insan sanırım salak. Ya da tam olarak bu noktada bir sıkıntı var
    ···
    1. 1.
      +1
      anlat bırakamazsam sigaraları dal dal zütüne sokarımm
      ···
   tümünü göster