/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +14 -5
    Bu sözlükte daha önce baya büyük bir nofap akımı başlamıştı. Çok fazla insan nofap ile 31 i bırakmıştı. Sigara bırakma üzerine de bir sürü yazı yazıldı ama hiçbiri nofap akımı gibi ses getirmedi.
    Şimdi size %100 işe yarayacak sigarayı bırakma formülünü söylüyorum. Diğer sigarayı bırakma yazıları gibi sigara sizi öldürür, akciğerleriniz öyle olur böyle olur demicem. Zaten sigara endüstrisinin öyle güçlü teknikleri vardır ki bizi böyle şeyler duymaya alıştırır. Her sigara içtiğinizde paketin üstünde ki sigara sizi öldürür bilmemne yapar gibi saçma sapan yazılar görmeye zaten ALIŞTINIZ. Böyle şeyler duymak size gayet normal geliyor.
    Yazdıklarıma güvenebilmeniz için önce benim size güven vermem gerekiyor. Yani bu herif kim ki ben buna inanayım? dediklerine güveneyim sorularınızı yanıtlamam gerek. Ufaktan kendimi anlatarak başlıcam. Orada doğdum burada büyüdüm gibi aptal aptal şeyler söylemicem. Sigara ile ilk tanışmam ve nasıl bıraktığımı teker teker anlatıcam. Bu yazıyı taşşak olarak algılayacaklar şimdiden cugu atıp gidebilir. Gerçekten bir sürü kez sigarayı bırakmayı deneyip hepsinde başarısız olmuş kişiler gelsin buraya. Maksimum 3 - 4 entry sürecek ve bunların sonunda size söz veriyorum sigarayı bırakacaksınız. Gayet açık ve net.
    ···
   tümünü göster