1. 51.
    +8 -1
    dolandırıcı huur evladının teki. kendisi dolandırdıklarıyla davalık. inci sözlükten kurduğu çeteyle hala dolandırıcılık peşinde anasını gibtiklerim. baktılar karı kızdan para gelmedi şimdi de dini kullanıyor huur çocukları.
    bunun peşine takılıp giden donunu bile kaybeder. kendisi davalık olduğu için ip adresi tespiti korkusundan hesaplarına giremiyor. boşuna beklemeyin..
    ···
    1. 1.
      +2
      hala yaşıyomu bu eleman amk aahahaha , sen nası haberdar oldun
      ···
      1. 1.
        +2
        bi yakinimi da tokatlamis huur cocuklari. evet yasiyor gavat. kanciktaki nickinin nick6 sinda takiliyor unbelievable my7 diye. they call me alphayi kapatmislar dolandiriciligi ifsa olunca yuzsuz muallak diger fake nickinden devam ediyor...

        başlık kapandı alttaki gavata ithafen:
        huur evladı 2016 da 15 temmuz ve fetö davaları 2020 de korona yüzünden davaya sıra gelmedi. bu yüzden gecikti. sizin gibi sahtekar huur evlatları da davanın geç görülmesini nimetten sayıyor anasını gibtiğimin dolandırıcıları.
        ···
      2. 2.
        +1 -2
        5 senedir ne davası bu yarram. Bir belge göster diyene yok yakınım yok anam diye zırlıyorsun. Dolandırılma falan yok arkadaşlar. Bu bir iftiradır.
        Adamın dolandırmaya ihtiyacı mı olurdu amk. Yazıları parayla satsa ( ki şeyma bile kitap yazıyor) kim ne diyebilirdi. Liberal ağır betasın amk salağı. Bak 5 semedir burada havladın durdun. Bir beş sene daha havla. Biz de çürütelim seni yarram. Bu döngüden kurtulamazsın. Hadi gibtir şimdi. ilgi için kıvran dur amk salağı.
        ···
   tümünü göster