/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 26.
    +21 -9
    Bunu doğru bulan tek doktorlar Türk doktorları başka hiçbir doktor bunu tavsiye etmez. Bunun sebebi kültürel değerler ve dini olarak düşünmeleri
    ···
    1. 1.
      +15
      Ne alaka amk. Başka ülkelerde de var sünnet. Hem arkadaş açıklamış okusana onu. Cinsel hastalıkların en çok bulaştığı hücreler sünnet derisinde bulunur ve aldığın zevki nervus pudentus etkiler. Bu da üst deride değil penisin iç kısımlarına yayılmış bir sinirdir. Öyle deriyi aldım sinir gitti zevk azaldı diye bir şey yok. Erken boşalmada ise 0.3 milisaniye mi neydi etkisi.
      ···
    2. 2.
      +1
      Sünnetli olduğum için 2 kat hızlı boşalıyorum demekki
      ···
    3. 3.
      +9 -1
      moruk kaynak yabancı görmüyor musun? Gördüğün gibi bilimsel araştırmalar ve istatistikler tarafından kanıtlanmış doğrular bunlar. Senin anlattığın gibi hiçbir bilimsel dayanağı olmayan hurafeler değil :D Oradan buradan duyup yazmışsın hepsi yanlış dediklerinin.

      Ek olarak milyonlarca kişi sünnet oldu bu ülkede, kaçının pgibolojisi bundan dolayı bozuk? Biraz mantığını kullan. Hatırlamıyorum bile olduğumu amk ne pgiboloji bozukluğu? Ha gidip kasapta yaptırırsan sonu hayır olmaz tabi.

      Ayrıca sünnet vücut bütünlüğünü bozmak değildir. Sadece virüs riskini azaltmak üzere uygulanan bir uygulamadır ve ABD, Kanada, ingiltere ve Almanya gibi birçok ülkede yasaldır. Sadece laf etmek adına doğru olmayan bilgileri doldurup durmuşsun eğer trend olmak veya ilgi çekmek istiyorsan bunun daha doğru yolları var.
      ···
    4. 4.
      -1
      Panpa bunu söyleyenlerin hepsi yabancı doktorlar. Çalıştığım hastanedeki genel cerrah bile diyor 1000 lerce sünnet yaptım ama hep mecbur olduğum için, cocugumu bile sünnet ettirmedim
      ···
    5. 5.
      +8
      Araştırmalar bunu göstermiyor maalesef.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster