/i/Sağlık

sağlık ile alakalı her şeyin sorulup paylaşılacağı yer
  1. 1.
    +414 -54
    Bunu size tek tek açıklayacağım. Hemşire olduğumu söyleyerek başlamak istiyorum

    -Doğada hiçbir şey boşuna yaratılmamıstır, penisin başı aşırı ince bir deriden yapılmıştır ve bu sünnet derisinin görevi o başı korumaktır.

    -Sünnet derisi smegma adı verilen sıvı salgılar bu bir dezenfektan gibi bir sıvıdır. Vücuda bir virüs bakteri gibi şeyler bulaştığında ortadan kaldırma görevi vardır ama sünnet derisi kestiğinizde penis virüse karşı korunmasız olur.

    -Sünnet derisinde meissner cisimcikleri denilen his demetleri bulunur ve sünnet derisinin kesilip atılmasıyla penisteki his demetlerinin büyük bir kısmını çöpe atmıs olursunuz buda cinsel ilişkiden alınan zevkin büyük bir oranda azalmasını sağlar. Sünnetsiz bir erkek 10 zevk alıyorsa sünnetli bir insan 1-2 zevk alır. (Kızlar bizden bilmem kaç kat fazla zevk alıyor muhabbeti bu yüzdendir, sünnetsiz erkeklerde bu geçersizdir)

    - Erken boşalmaya yol açar. Sünnetsiz bir erkek 10_15 dk arası ilişkiye girerken sünnetli erkeklerde bu süre 3-5 dk arasıdır.

    -Son olarak pgibolojik olarak çocuğu mahvedersiniz, bacak kadar çocuğun gibinin kesilmesiye yaşadığı travmayı siz düşünün.

    Bir çocuğun izni olmadan vücut bütünlüğünü bozmak istismardır ve suçtur (müslüman ülkeler hariç)
    ···
   tümünü göster