/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +5 -6
    inci sözlüğü ayakta tutan bir projedir.

    Sözlüğün, bir den farklı kulvarda "efsane" olmuş tek yazarı olarak; kendime öz entry ve başlık dili, nickim ile özdeşleşmiş capsler ile sözlükte ulaşılması hayli güç bir "imaj" elde etmenin haklı gururuyla açtığım başlıktır. tüm yeti ve erdemlerimi tek başlıkta toplamanın en doğru zamanı olduğu görüşündeyim. cenabet bakire efsanesini yakından tanımaya başlıyoruz;

    12 yılı aşkın süredir uğraş verdiğim ilmi havas öğretisi ve metafizik uzmanlığım ile; yüzlerce yazara "ilmi uygulama" "ilmi-vefk" adı altında çalışmalarım mevcuttur. Szölüğün en çok entry alan ilk 3 başlığından birine sahip olduğum gerçeğide unutulmaya yüz tutan gerçekliktir.

    (bkz: bu başlığa girenlerin hayatı değişicek)

    Sözlükte eşi benzeri görülmemiş hobileri lanse eden tek yazar olarak, süre gelen zaman diliminde bir çok yazara "tarantula ve deniz anasını aşkını" aşılamış tek yazarım. Onlarca ithalat ve yüzlerce kokan almam; bu konudaki tecrübelerimin ne denli yüksek olduğunun kanıtıdır.

    (bkz: 4 yıldır beslediğim tarantulam öldü beyler)
    (bkz: tüm deniz anası capsleri arşivi)

    Dengi olmayan kas kütlem, türkiye şampiyonlukları olan muay thai öğreticisi olarak dönem dönem sözlük yazarlarına sosyal mecra hocalığı yapmış tek yazar oluşum, bu yöndeki sözlüğün en başarılı sporcusu olduğumun kanıtıdır.

    (bkz: sokakta adam dövebilmenin püf noktaları)
    (bkz: yaza fit bir vücutla merhaba diyoruz beyler)

    Sözlüğün en iyi troll denemeleri, edebi yöndeki birikimleriyle açtığı başlıklarla en sevilen, bir yandanda en nefret edilen yazarıyken herkesin en azından bir kez tebessüm ettirmiş binlerce başlığın sahibi; sözlüğün en üstün yazarıdır (:

    (bkz: sözlüğe veda ediyorum beyler bu son entryim)
    (bkz: tüm önüncü nesillerden özür diliyorum)

    .
    ···
   tümünü göster