/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +5 -1
    Hani karşında ki insan asla beklemeyeceğin bir şeyi yapar ya. inanamazsın şuan bunu yaşıyorum ben. Hala inanamıyorum. Rüya diyorum lan rüya. O da kendine yakıştıramıyor bunu ama yaptım diyor.

    Kızla konuşmamız devamında ona güzelce anlatmaya çalıştım whatsapptan. Bak dedim sorun sen değilsin, sorun benim. Ben aşamıyorum bir şeyleri. Olay zar veya bekaret değil. Olay benim o zihnimde ki içimi cız ettirecek düşünceler. Bunu silemiyorum dedim.

    Kendisi bana "bu herkesin başına gelebilecek bir şey. bunu unutabilirsin zamanla deneyebilirsin." dedi. Yahu bende insanım, neden bazı şeylerin bedelini ben ödemek zorundayım ki? Evet onu çok seviyordum inanıyordum hayallerim vardı. Ama kimse benim babamın oğlu, anamın kızı değil. Neden bu bedeli ben ödemeliydim? Bunu kendime sordum durdum hep.
    ···
    1. 1.
      +4
      Kardeş kız bu herkesin başına gelebilecek bir şey deyip olayı normalleştirmek istiyor. Bu onun için normal bir şeyse çocukların içinde öyle olacak. Geleceği de düşün. Bide normal olarak görüp unatabilirsin dediyse bilemiyorum yani bu kızla ne kadar devam edebilir insan.
      ···
   tümünü göster