/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    0
    Üst link olarak bırakıyorum, açıklama aşağıda:

    https://discord.gg/QdTc9yC

    Selamlar.

    Birçok whatsapp grubu kuruldu, saçma sapan alfalık taslamalar, sidik yarışları, reelde hayatı olmayan adamların sanalda ego kasmaya çalışmaları sonucunda tartışmalarla kapandı. Eskiden ben de bir grup açmıştım fakat çok farklı bir sonu olmadı.

    Ben de bunu eğer Discord'a taşırsak herkes için işlerin kolaylaşacağını düşünüyorum. Bazı insanlar tanımadıklarına numaralarını vermekten çekiniyor, buna zaten o kadar da gerek yok. Sizden istediğim it-kopuk velet tayfa uzak dursun. Yazılarıma ilham kaynağı olan kişi sevgili Barış Yalnız tahmin ediyorsunuzdur belki bilemiyorum. inci'deki başlıktan sonra herkes dağıldı, güzel veya kötü bir şekilde hayatlarına geri döndü.

    Fakat şimdi koronavirüs nedeniyle artan zamanda başlığa dönüp bakma fırsatım oldu. Bazı arkadaşların da tıpkı benim gibi dönüp şeyler karaladıklarını gördüm. Çoğu insan bir şekilde savrulmuş ve gelişmesine rağmen halen istediği durumda değil. insanlar basit geliyor ve kendini ait hissettikleri bir yer yok.

    Bu senaryo tanıdık geliyor * Sevgili mucxjzzz tüm video, pdf ve yararlı linkleri tek bir linkte toplamaktan bahsetmişti ama bunlar gerçekleşmedi benim olduğum dönemde, sonra da kendi hayatıma döndüm zaten. Fakat gelişim ateşi hiçbir zaman sönmedi, kırmızı hap, pick up ve daha birçok gelişim odaklı toplulukta çoğunlukla ingilizce olmakla beraber bulduğum nadir Türkçe kaynaklarla beraber güzel bir arşiv oluşturduğumu söyleyebilirim. Aynı durumda olan birçok arkadaş da var. Bunları parça parça bir araya getirmek ve bu karantina döneminden insanların daha da iyi, gelişmiş bir biçimde çıkmasını sağlamak için böyle bir işe girişmeye karar verdim.

    "Tanıdık gelen senaryo" nedeniyle de sembolik olarak hepimizin izleyip etkilendiği Dövüş Kulübü ismini uygun gördüm.

    Bir ay kadar daha yoğunum fakat sonrasında işler esneyecektir, ben de buralarda olurum sonrasında. Her neyse, kapımız açık efendim ;]

    Sevgiler.
    ···
    1. 1.
      0
      Okudum yazdıklarını yoldaş, boşa yazmadın
      ···
   tümünü göster