/i/Erkekler

XX değil, XY
  1. 1.
    0
    Kalbinde orman yangınları çıkacak. ilk tecrübeler kolay olmayacak, güzelinden tekmeler yiyeceksin. iÇSELLEŞTiRME dediğimiz bir olay var, bunun nasıl olacağını merak ediyorlar. iÇSELLEŞTiRME ELBETTE DENEYEREK BAŞLAR. Fakat deneme-yanılma süreciyle gerçek bir içselleştirme olmaz, yalnızca tecrübelerinizden öğrenirsiniz. Gerçek içselleştirme ise bilinçaltını yeniden kodlayarak yapılır. Bilinçaltı ise telkinlerle yeniden kodlanır.

    • **
    Adettendir konuyla alakalı kitabı vererek başlayayım: Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü.
    Karayip Korsanları'nı izleyin ve gizli alfayı bulun ;] Fury filmini de izleyin. izlerken karakter analizi yapmaya çalışın ama en önemlisi keyif alın. Analiz yapacağım diye filmi tak etmeyin.
    Kaiser Chiefs ve Kasabian dinlemeyi de unutmayın.
    • **

    Dostlar, BiLiNÇALTI DEĞiŞiRSE HER ŞEY DEĞiŞiR. Mutlu olduğunuza inanırsanız mutlu olursunuz. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacınız olmadığına inanırsanız gerçekten de kimseye ihtiyacınız olmaz.

    Telkin belli cümleleri sabah kalktıktan sonra ve gece yatmadan önce tekrar etmektir. Ses kaydı da alabilirsiniz lakin işin mantığını kavradıktan sonra kendi ağzınızla tekrar etmeniz yararınıza olacaktır. Bu zaman aralıklarının sebebiyse bilinçaltının içeriye bir şeyler almaya en açık olduğu anlar; sizin uykuya en yakın olduğunuz anlardır.

    Kendinizi baştan yaratmak ve size öğretilen her şeyi zihninizde değiştirmenin yolu budur. Joseph Abi'mizin dediğine göre insan vücudu fiziksel olarak 11 ayda bir yenileniyormuş; bu bilimsel olarak ne kadar doğrudur açıkçası bilmiyorum fakat bilinçaltı gerçekten yenilendiiğinde hayatınız baştan aşağıya değişmeye başlıyor. Lakin bilinçaltı değişim düşmanıdır. Aklınıza saçma-sapan çapalamalar takılacaktır, aldırmayın. Kararlı olun ve kendinize doğru telkinleri verin. Sonrasında birden istediğiniz kişi olmaya başlayacaksınız. Beynin bir duruma adapte olma süresi 21 gündür. ilk etapta 21 gün boyunca kendinize doğru telkinleri verin. Bu sırada beynin kimyasal dengesini oluşturmak için otuz biri, ferreyu, online oyunları ve bilimum bağımlılıklarınızı bırakın. Günde belli bir süre kitap okumaya ve spor yapmaya kendinizi zorlayın. YAPASIN YOKSA BiLE YAP! Gelişimin ana kuralı budur. Vücut ağırlığınızı kullanabilirsiniz.

    Beden diliniz üzerinde çalışın, kaliteli müzikler dinleyin. içinde "çoh sevdim, gittin, öldüm, bittim" tarzı şeyler olmayan müzikler elbette. Bunlardan kaçın amk, baba düşmanlar bunlar; bilinçaltı giben tarzında.

    Ve karantina sonrasında daha taşşaklı bir adam olarak dünyaya ayak basmaya hazırlıklı olun. Felsefe ilginizi çeker mi bilmem ama denemeden bilemezsiniz. Nietzsche ve üst-insanına bayılırım, her ne kadar her seferinde bakmadan adını yazamasam da. Genel olarak benden bu kadar. Gitar çalmayı öğrenebilirsiniz. Hayatta zevkleriniz, tutkularınız olsun. Bunları kimse size söyleyemez. Araştırmak, denemek ve bulmak zorundasınız! Bigiblet mesela büyük tutkularımdan biridir, kimilerinde motor şeklinde bu. Yazılarımı okuduktan sonra gözünüzün açıldığını umuyorum. Bir süre ortalıkta olmayacağım, ne kadar olacağını hiç bilmiyorum. Daha fazlasına ihtiyacınız yok, dediklerimi yapmanız zaten 3-6 ayınızı alacaktır. Oruç tutabilirsiniz, 31'i bırakmak konusunda yardımcı olacaktır; kafir kardeşlerimiz intermittent fasting yapsın. Ben otuz biri çetele tutarak bırakmıştım. VE DEĞERLi muallakLER, hayatın ne kadar kısa olduğunu ve her anın tadını çıkarmamız gerektiğini asla unutmayın.

    Mutluluk, acı, heyecan üzüntü, aşk... Tüm duygular size hizmet etmek için var. Kızları etkilemek için uğraşmıyorsunuz, onlar zaten etkileniyorlar. Kendinize güvenen, güçlü bir erkeksiniz. Bu hizaya uygun olarak bilinçaltınızı baştan aşağıya kendi ellerinizle kodlayın.

    Unutmadan, kızları kırmızı haplamaya çalışmayın dostlar. Onlara feminen düzenin ne kadar saçma olduğundan, erkek olarak ne kadar taşşaklı olduğunuzdan bahsetmeyin. Kırmızı hapın kendisi olun, ültimatom vermeyin.

    Aşık olmanın sebebi yalnızca tecrübesizliktir. Hiçbir kız seni asla tamamen tatmin edemeyecek, senin için yaratılmış özel biri YOK. Mutluluğunu kendin dışında kime bağlarsan bağla, sonunda yine seni bekleyen şey mutsuzluk olacak.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster