/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Öncelikle yazı, editten sonra saçma bir hal almış. iyi de kardeşim bunun akp dönemi ile ne alakası var (!) Şaka bi yana cidden hala devlet ve hükümet arasındaki ayrımı ayıramayan böyle @1 gibi kişiler kaldı mı?

    Türkçüler devlet karşıtı değil, dönemin başbakanı Şükrü Saracoğlu ile mesele yaşamıştır amk. ikisinin arasında fark var.

    3 Mayıs falan da geçti ama hangi gazla bu yazıları yazmışsın anlamadım...
    ···
    1. 1.
      -1
      Hem okuduğunu anlayamayan bir gerizekalısın hem de kalkıp o yarım yamalak bilgilerinle bana Türkçülük dersi vermeye kalkışıyorsun.

      O cümleye dikkat edersen AKP'nin iktidar ve devlet mekanizması arasındaki bağı nasıl manipüle edip kendi karşıtlarını devlet karşıtı gibi göstermesine eleştiride bulunuyorum. insanların bu yüzden devlet hata yaptığında konuşmaktan devlete yanlış yapıyorsun demekten çekinir hale getirildiklerine değiniyorum. O kadar beyinsizsin ki amk şu basit cümleyi bile uzun uzun açıklamam gerekiyor.

      Şu yazıdan Türkçüler'in devlet karşıtı olduğunu savunduğumu çıkarman peki? Devlete gerektiğinde muhalefet etmekle, devlet karşıtlığı aynı şey mi dimağını gibtiğimin liselisi. Kaldı ki Türkçüler Saracoğlu'yla falan problem yaşamamıştır Saracoğlu zaten Türkçüdür gerizekalı...

      gibtir git benim başlıklarıma yazma bir daha dıbına koyarım senin mal.
      ···
   tümünü göster