/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +12 -4
    Daha gencim 21 yaşındayım ama artık iş kurmak istiyorum aslında liseden beridir böyle bir kafa içerisindeydim hep kendi işimin patronu olmak istemişimdir. Biliyorum o iş o kadar kolay değil dediğinizi duyar gibiyim elbette değildir. Birçok araştırmam sonucunda en karlı işin e ticaret olduğu kanaatine vardım.

    Fakat ne satacaktım neyin ticaretini yapacaktım bir türlü karar veremedim basit e ticaret sitelerinde başka sitelerden ss aldığım görselleri koydum talep gelecek mi diye Letgo dışında hiçbir sitede ücret vermediğimiz taktirde bir halt gözükmüyor arkadaşlar büyük pazarlar ele geçirmiş resmen ve dediğim gibi sadece letgo dan cevap geldi bunlar da ölücü olarak tabir ettiğimiz 500 liralık mala 20 lira biçen aptallar.

    Fakat bir şeyin ticaretini yapabilmen için elinden işin gelebilmesi lazım. Örneğin çok iyi karakalem yaparsın portre çizer satarsın veya ürünün vardır ürettiğin onu satarsın ama bizde bir tak yok malesef. Kafam o kadar karışık ki cidden kendi paramı kazanmak istiyorum artık nasıl olacak hiç bilmiyorum çok büyük hedefleri olan birisiyim esasen bunların hepsinin yolu paradan geçiyor.

    Bu işler konusunda tecrube sahibi bir abim varsa yeşillendirirse sevinirim en azından nasıl bir yol izlemem gerektiğini bana açıklarsa ucundan kulağından hayat tecrubelerinden öğütler verirse çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
    ···
   tümünü göster