/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    0
    Dostum yüzü güzel olana bakmaya doyamazsin huyu güzel olanı sevmeye doyamazsin. Huyu güzel olsun aç gözlü olmasın (bunuda ne iyi düğun için ne istediklerinden anlarsın) en önemlisi de ailesi sen sadece o kızla evlenmiyorsun aynı zamanda da ailesiyle evleniyorum aç gözlü insanlardan uzak dur sessiz sakin sanırsın şatafatlı düğün ister sicarsin. Yüzü güzel olan içinde guzellik geçicidir ketum bir insansın mutlu edemezsen mutlu olamazsa hayatı zehir eder sana sirekli ketumlugiju kafana vurmamasi lazım. Boyu boyuna huyu huyuna fiyede bir söz var. 21 yaşındayım geçen sene kız arkadaşım vardı ailem evlenemem için diretiyorlardi yaştan ötürü şimdi mesleğim var kız bakmaya başladılar kötü bir durum işin açığı anlıyorum seni.

    Ha birde gencadamsij nude işte meme şekli güzel ve süt gibi olan memesi morarmış kararmış kız 1 adım öndedir aynı şekilde amıda öyle daracık şekli güzel ve beyazda bir + da ordan alır.
    ···
    1. 1.
      0
      Bi ilk cümlene bakiyorum bir de son paragrafina. Yazi uzun diye sona gelince başını unuttun heralde aq sajhshah
      ···
    2. 2.
      0
      Sadece sonlara doğru özüne dönüş yapmış aq hahahha
      ···
    3. 3.
      0
      aynen lan yunus emre gibi baslamis keiran gibi bitirmiş wjwhsjsejhdhsjsjsk
      ···
    4. 4.
      0
      Arkadaşın beynini amciklatarak karar vermesini sağladım. Söylese birşey var yüzü güzel diye meme ve amckgida beyaz olacak birşey yok dkskdjsjsksak
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster