/i/Tespit

  1. 1.
    +10 -4
    dıbına koyduğum pgiboloji profesörü sanki. Kaynak zütün mü? Yoksa çocukluktan beri bunları yaşamış ve yaşamamış yüzlerce eşcinsel ile yıllardır deney yapıyorsun da onun sonucu mu bu?
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Amk salağı düzgün okusana okuduğum dergilere dayalı diyorum kör gözünü gibtiğim
      ···
      1. 1.
        +6 -1
        Okuduğun birkaç dergi ile yüz yıllardır sebebi aranan eşcinselliğin nedenini bulmuşsun moruk tebrik ederim. Çok ciddi bir pgibolojik vaka olduğunu da büyük harfler ile ifade etmişsin. Pgibolojide devrim resmen. 1900lerde pgibolojinin eşcinselliği hastalık olmaktan çıkardığından haberin var mı? Hem de bu adamlar dergi okuyarak değil insanlar üzerinde deneyler yaparak bu sonuca varmışlar.
        ···
      2. 2.
        -2
        Ulan gerizekalı anlamak mı istemiyorsun yoksa kafan kalın mı benim burda anlattığım eşcinselliğin kollarından birisi ben illaki budur demiş miyim kafasını gibtiğimin eşcinseli birde gitmiş bakmış Google dan amk yok 1900 lerde falan gibtirgit önce Bi yazılanı düzgün kavra amk
        ···
      3. 3.
        +1
        Eşcinsel değilim kardeşim istersen ananı yollayabilirsin test amaçlı. Eşcinselliğin kollarından biri de budur aynen yüzde yüz bilimsel bilgi.
        ···
      4. 4.
        +3 -1
        Tepkinden anlaşılıyor ne olduğun. Hala kafanın yazdığım yazıya basmamış olmasıda beynini ananın amında unuttuklarının bilimsel bir kanıtı.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster