/i/Tespit

  1. 1.
    +11
    çok haklısın senin gibi para için anasını bile gibtirecek huur çocuklarının anasına bacısına her taku yaptırır. ulan dıbına koduğumun zütü ulan gibik ulan yemiş sen ve senin gibi paranın köpeği olmuş kancık oğlu kancık zütverenler böyle insanlara köpek olur.

    kim ulan bu karı? amı zütü otoban olmuş, bi zenciye 1 saat muamele çektiği görüntüleri internette legal olarak dolaşan, zamanında zenginlerin üç kuruşa altına yatan, babası muallak olup cinisyet değiştiren, kardeşleri annesi kendisi gibi huur, tüm ailesinin mahremini donunu dıbını zütünü 7/24 yayınlatan, Türkleri geçtim o bahsettiğin ermenilerin amerikalıların bile gibine takmadığı kaşarın önde gideni.

    bu karı mı gibecek lan bizim belamızı? ulan bu vatanın fişek delikanlıları okulunu okumuş eli ekmek tutuyor neden bu karının 3 kuruşuna baksın. gibtir eder hatta çok isteyen giber diyeceğim bunu da amı zütü otoban olmuştur aidslidir bu kancık değmez amk.

    ramazan ramazan sövdürdün kendine senin ben ırzı cibilliyetini gibiyim totoş. anasını bacısını paspas eden huur çocuğu gibiyim senin belanı
    ···
    1. 1.
      +3
      Kral sakin ya boşver
      ···
   tümünü göster