/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +15 -8
    Yıl 2007 lise 1 den lise 2 ye geçmişim. 3 senelik liseler 4 sene olmuş.
    Hergün sabah erkenden kalkıp sabahçı olarak okula giderken bitmedi şu aq okulu diyordum. Aynen aq diyorduk. amk yoktu o zamanlar.

    Neyse lise 2 de sınıflar dağılmış herkes bölümüne göre ayrılmıştı. Bende lise 1i iki takdir ile bitirip sayısal bölümüne geçmiştim.

    Sınıfta 1 tane güzel kız kalmamış olan kızlarda kapılmıştı. Bir gün ben çalışkan öğrenciyim diye geçen senden olan arkadaşım TM ye geçmişti kendisi sınavlar yaklaşırken sürekli zütümde gezmeye başladı. Senin matematik iyiydi beni de ders çalıştır filan diye. Bende olur kanka filan diyor geçiştiriyordum. Bir gün kantinde yine yakama yapıştı bu çay sırasındayken yine senin matematik süper gel beni ders çalıştır filan demeye başladı. O sırada geçen seneden gözüme görünen aklıma geldikçe sürekli gözlerimi kapatıp osbir çektiğim eteği dizlerinden bir karış yukarda gömleği etek dışında yakası 3 düğme açık benimle aynı boyda (o zamanlar 175 filandım kızlar daha erken uzadıkları için tay gibi etrafımızda dolanırlardı) kumral balık etli lisenin kaşarı neslihan ile gözgöze geldim. bir şey diyecek gibi oldu sanki ama konuşmadı umursamaz tavırlarla öne doğru yöneldi

    Biz o zamanlar kaşar nesli derdik. Okul çıkışı bizden 4 5 yaş büyük çocuklarla gezerdi parklarda filan.




    ···
   tümünü göster