/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    the fundamentals of hypnosis.

    bu baslik altında bir çok hipnoz kitabı (5 adet) çverisi paylaşacağim. bunlardan ikisi ise "erotic hypnotism" hakkında olacak. bir çoğunuz hipnozu sadece filmlerde olan bisey ya da sadece pgibologların yapabildiği birsey sanıyor..

    bir dallama lisans programi bitirdi ya da y. lisans yapti diye "ustalik" "beceri" isteyen seylerde başarılı olacak değil. ve sizde pgiboloji lisansi bitirmediniz diye bu konuda biseyler basaramayacaginizi düşünmeyin. hayatta zor gibi görünen her sey ozunde sadece tecrube ile alakalidir. (bu konuda okuma yapmak isteyenler saygideger robert greene'nin mastery kitabini okusunlar. türkeçside mevcut. )

    bu arada, buraya paylasim yapiyorum diye her birinizin derdi ya da sorusuyla ugrasacak değilim. ben sadece toprağı eşeleyip içine gübre koyacagim; büyüyecek ottan ya da açacak güzel bir cicekten sorumlu değilim!! kisacasi umrumda degilsiniz. aranizda zeki, arastiran sorgulayan bir kaç adam varsa faydalanirsa onun icin sevinirim, ama boyle birisi yoksa da gibimde bile olmaz, ben sadece burada bir düşünsel arsiv yapıyorum. bunu eksi'de ya da diğer dandik platformlarda yapmayip burda yapmamin tek sebebi ise yaptigim yazmi yanlsilarinin ve ettigim küfrülerin sozluk yonetimi tarafindan sallanmayacak olmasi...

    birazdan baslayacagim.
    ···
   tümünü göster