/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +4
    çocuklar gerçekten bu şekilde mi siyaset tartışıyorsunuz, tartışmadan önce sürekli okuyun okumak zor geliyorsa izleyin. bu kadar sığ bir bakış açısı olabilir mi, akp olmasaydı ne olurdu ananın amı olurdu. insanı çıldırtmayın.

    bu ülke sağ merkez bir ülke, her zaman da sağ merkeze oy veriyor. akp olmasaydı başka bir sağ parti olurdu aşağı yukarı da tablo bu şekilde ilerlerdi.
    ···
    1. 1.
      -1
      1946 dan 2002 ye kadar niye o zaman böyle bir harami çetesi gelip ülkeye çökmedi o zaman amsalak. Akp merkez sağ falan değil bildiğin siyasetin allahını yapan harami çetesi. Türkiyedeki parametreler hakkında akıl vereceğin son adam benim niçe 😋
      ···
      1. 1.
        +1
        aptalsın kanka. sana cevap bile yazmaya tenezzül etmiyorum.
        ···
    2. 2.
      0
      Solun buhranına umut olur mu diye denendi ve sıçıp sıvandı. 2002 öncesi her takum toz pembe değildi. Evet son 4 seneye göre önceden alım gücü çok daha yüksekti ama herkesin imkanları yüksek değildi (şu son 10-15 sene teknolojik ilerlemeler bazı şeyleri kolaylaştırdı). ismini sen anladın kandıran (!) terör örgütü desteğini çekince dımdızlak kaldı başımızdaki. Ayrılık darbe girişiminden daha önce başlamıştı şu an sallanıyor resmen. Sol benimsenen bir aday çıkardı ama önümüzdeki seçim yinede çok kritik.

      Şu ülkede bir sol yükseliyor bir sağ nedense sanki birisi sihirli değneğini kullanıyor bunu da siz düşünün? Aslında sağ yükselmedi yükseldiği lanse edildi diye düşünüyorum o yapılanmanın üst insanları zaten çokta dindar kişiler değildi bilen mevzuyu zaten biliyor. Olanlar alt kesimde ki dini vazifesini (!) yaptığını düşünen zavallılara oldu.
      ···
   tümünü göster