/i/Risk Budur

Risk nedir? Risk budur.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +25
    resmen yarı açık cezaevi gibi oldu ülke. herkes birbirini en ufak şeyde mahkemeyle tehtid ediyor. jurnalcilik almış başını gitmiş. komuşum çok gürültü yapıyor, şu adam fetöcü diye cimere yazanlar var. bir tweet atıyorsun hemen kendine vazife çıkarıp hastag egm içişleri bakanlığı vs.. gibi kurumları copy paste yapanlar türedi. nasıl saçma bir ülke olduk. sanal zorbalık almış yürümüş. ünlü biri hükümet aleyhine en ufak bir eleştiri yapınca yada sorgulayınca suç olsun olmasın hakkında soruşturma açılıyor. berna laçin örneği. sonumuz hayrolsun.
    ···
    1. 1.
      +2
      Moruq çok haklısın bu dediklerine aynen katılıyorum ancak bi ekleme yapıcam. Bak şimdi örneğin suri meselesi yada arapçılığı savunan( Her ne kadar karşı çıksamda) biri çıktığında adam linç yiyor net bir şekilde. Bu tarz paylaşımlarda harbi takunu çıkardı yani. Hassas konularda bu kadar rahat konuşmak hoş değil!
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Son dönemin hastalığı bu linç kültürü ve saçma sacma davalar yeminle 3 dünya ülkesiyiz en ufak şeyde dava diye ağlıyor huur çocukları
      ···
    3. 3.
      +3
      bazıları bunu meslek edinmiş. saçma sapan şeylerden hakaret davaları açıyorlar. mahkeme de uğraşmayıp uzlaşma komisyonuna yolluyor. uzlaşma da 3-5 senden ne koparırsak kafasıyla geliyorlar. vatandaşta uğraşmayım diye uzlaşıp para ödüyor. adamlar açıkça hakaret davsı açıp senden gelen tazminatla tatil yaparım diyorlar. şaka gibi.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster