/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    Not: Okumaya üşenenler için video: https://www.internethaber...ideo-galerisi-1786943.htm

    şehir içi dolmuşların birinde 20 yaşlarında normal elbiseler giyinmiş genç bir kız, hayatın bin bir stresi ve her an taciz edilme korkusunu yansıtır bir şekilde, toplum kurallarına uygun her insan evladı gibi normal hareketler sergiliyordu. arkasında saçı sakalı ağarmış ihtiyar, genç kızın halinden dolayı arkasında cinsel açlıkla oturuyordu. kızın kulağına eğilerek şöyle fısıldadı:

    Ramazan da böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun?Şeriat gelecek, hepinizin örtünmesi farzdır. tesettür, iştahımı kabartan ve o örtünün altında neler olduğu ile ilgili hayaller kurmam için daha etkilidir. tesettüre sokamadığım gözlerimle seni soymak daha cazip geliyor. Ben nefsime hakim olamadım o yüzden siz kapanın. Sizin gibilerin Katli vaciptir.

    genç kız : Bakma sen de dedi, hiç yüzüne bakmadan

    kız korkmuş ve bir o kadar da giyim kuşdıbına karışan bu adama öfkelenmişti.

    sen kıçını başını açarsan nasıl bakmayayım ? Ben de bakarım işte dedi adam. Bu sana bağlı, nefsine bağlı

    sessiz geçen 10 dakikadan sonra şoför durağa gelmiş, saçı sakalı ağarmış ihtiyar inmek için ayağa kalkmıştı. kızın yanından geçerken kıza bir tokat patlattı ve yoluna devam etti.

    Kız ne yapıyorsun diye bağırıp kolundan kavradı adamı. Ondan sonra yardım bekledi. Kim oluyorsun, nasıl bana vurursun şeklinde cümleler kullandı. Buna rağmen kimse gelmedi. Tutup sarstığı için şahıs kıza tekrar vurdu kız ayaktayken, şoför arkasını dönüp izliyordu. Kıza bir kez daha vurduktan sonra kız de onun yüzüne tokat attı. Sonra kızın saçını tuttu çekti. Kafasını eğip yumruk attı. Yumruktan sonra kız yere düştü.

    Adam kaçtı, kimse gitmedi peşinden.

    Görüntüler sosyal medyada viral oldu ve saçı sakalı ağarmış diye lanse edilen, aslında sonradan baya baya genç olduğu anlaşılan eleman gözaltına alındı.

    Bu da videosu: https://www.internethaber...ideo-galerisi-1786943.htm

    paylaşalım herkes okusun

    sonuna kadar okuduysan sayfayı da beğenmeyi unutmayınız inşallah canlar

    ==>> inandın mı ?
    ···
   tümünü göster