/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +31 -1
    31 çekmenin, kamyonu devirmenın bu kadar normal karşılandığı başka ortam olamaz.

    Duş sırasında boşalan çıksın diye bağırmanın normal sayıldığı ve bunun espri değil, ciddi anlamda sölendiği başka bir ortam varsa bana söyleyin mk.
    ···
    1. 1.
      +3
      Yedek subay olarak yaptım. Amk bizde o kadar abartılı şeyler yoktu ama devreler hiçbir zaman umutulmaz
      ···
      1. 1.
        +5
        Ben de yedek yaptım ama Tekirdağda en yedeği bile devrecilik muhabbetine sokuyorlar . Can tehlikesi olmayınca askerler birbirine salça oluyor. Zaten tekirdağı bilen bilir ne kadar hırsız, narkotik, kavgacı eleman varsa risksiz bölge diye oraya yollayıp yedeklerle harmanlayıp bu belalı tipleri eğitmeye çalışıyorlar ( bızle muhabbet ede ede bır seyler öğrenırler dıye ) .
        ···
      2. 2.
        +1
        Merkez mi malkara mı lan
        ···
      3. 3.
        0
        Merkez panpa 8. mekanize
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      +6
      Bende Denizli'de k.tugayindaydim. Çok rahattım. Askerlerde çok terbiyeliydi
      ···
      1. 1.
        +2
        Tekirdağ tam bir kaos panpa. Tam bir chaos. Karakter yelpazesi o kadar genişti ki beynim dönmüştü. Mezardaki kıza tacizden hüküm giymiş adam vardı takımda. Ben revirdeydim bi de zaten 6 ay yapıcam askerliği. O 6 ayda ne herifler geldi aklın durur. Yan ranzamda uyuyan adamı RDM ye zütürme işi bendeydi. doğal olarak formu da ben doldurtuyordum ( adamın okuma yazması yoktu ) sorulardan biri 'hiç uyuyan birini öldürme isteğine kapıldınız mı sordum. Adam evet dedi. Adam deli belli . Benim gözümle bile adamdan korkmadığımı göstermem lazım adam gözümün içine baka baka seni uykunda öldürme ihtimalim var' diodu ve ben adama bişe çaktırsam bana kilitlenebilirdi (Alıngan oldukları için bir bakışa bile kilitlenip olay çıkarabılıolardı )
        ···
      2. 2.
        +3
        giberler öyle askerliği aq
        ···
      3. 3.
        +2
        Adam sonra çürüğe çıktı zaten de en az bi 20 gün bizle kaldı. daha ne adamlar vardı bu sadece en tehlikede hissettiğimdi.
        ···
      4. 4.
        0
        Deli olan sorunlu olan insanların askerde ne işi var aq o da ayrı bir muamma.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster