/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +33 -19
    Bu solcu binlerin karanlık zihniyetini iyi bilirim. Jaroslav Hasek, Maksim Gorki romanlarını falan okuyun zaten farkedersiniz. Bu şerefsizler için ölü bir insan bulunmaz bir propaganda aracıdır. Ölü kişi bunlar için en sadık dava adamlarından daha gözdedir. Çünkü ölü sevicidir bunlar ve her seferinde kirli emelleri için ölüyü kullanmak en severek yaptıkları şeydir.
    ···
    1. 1.
      +15 -11
      ananın dıbına kara propaganda yaparım
      ···
    2. 2.
      +12 -1
      Çünkü biri ölene kadar durumun bu vahimiyette olduğuna inanmıyorsunuz. Çünkü ölen biri olmadığı sürece durum hiç vahim değil sizin için
      ···
    3. 3.
      +5 -4
      Lan gibik oluden kahraman yapmak bunlarin ruhunda var. Sen olayi anlamadin. Kim ister insanlarin acliktan olmesini tabi ki kimse istemez.
      ···
      1. 1.
        0
        Sadece solcularda var sanki bu. Yanlış politikalar yüzünden ölen insanları kahraman ilan edip iki anıp ağlayıp siyasetlerine alet eden insanları da biliyoruz
        ···
    4. 4.
      +5
      Deniz gezmisede aynisini yaptilar amk olayin takunu cikardilar.
      ···
    5. 5.
      +2
      Bana anlamadın diyene bak amk. Biri ölene kadar ne kadar kötü durumda olduğumuzu anlamadığınız için biri ölünce artıyor diyorum. Oysa bu yankılar sürekli yapılıyor. Siz sadece biri ölünce bu yankıları görebiliyorsunuz.
      George orwell'in 1984 kitabında da dediği gibi.
      "Bilinçleninceye kadar asla baş kaldırmayacaklar, ama baş kaldırmadıkça da asla bilinçlenmeyecekler"
      ···
    6. 6.
      +2
      Sen satılmış bir köpeksin. Ben ahiret inancı olan birisiyim. Öbür dunyada cayır cayir yanacaksan firavundan beter olacaksın vinovat li ya.

      Gözümün önüne geldi akıbetin.
      ···
    7. 7.
      -1
      Bahacagla sen mi karar veriyorsun kimin yanacagina?
      ···
    8. 8.
      0
      KES AMINA KOYDUGUM FETOCUSU. SOLCULARA tak ATACAGINA KENDINE BAK. CABUK CEVAP VER LAN CABUK CEVAP VER IFLAHINI gibERIM DARBE GECESI NEREDEYDIN HE?!
      KONUSMA AMINA KORUM. MILLET TANKLARIN ONUNE YATARKEN BURALARDA SURTUYORDUN FETOCU SENI!
      ···
    9. 9.
      +1
      ne gibi bi kirli emeli olabilir çok mükemmel giden ülke ekonomisini eleştirmek mi?
      ···
      1. 1.
        0
        Elestirirse elestirsin ölü üzerinden elestirmek ne huur evladi
        ···
    10. 10.
      +1
      ben ateistim. akpnin de varlığını s.. fakat bu tespit çok doğru bi tespit. pkklılar da bu şekildedir. mesela yüzlerce çocuk bebek katleden daha bikaç sene önce bir çocuğun kafasını taşla ezen pkklılar hendek operasyonlarından \"eceliyle\" ölen bir bebeğin cenazesi dondurucuda saklandıği için her gün propaganda yaptılar. bi yanda bebek katlediyolar, bi yanda ise devletin kurumlarının işlevselliklerini engellemeleri sonucu eceliyle ölmüş bir bebek üzerinden propaganda fırsatı arıyolar. Yeter ki birisi ölsün. Ölüleri dirilerinden daha kıymetlı. Bunun sebebi de bariz. Bu tür topluluklar (sol örgütler, pkk vs) inancsız oluşumlardır. sağcılar şehitlik mertebesiyle kendilerini aldatırlar, solcular ise ölenin davadaki kutsallığını propagandaya çevirirler.
      ···
    11. diğerleri 8
   tümünü göster