/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    0
    Favori takunuzu Seçin

    Hayalet tak
    Sıçtığınızı Zannedip de Tuvalete Baktığınızda Göremediğiniz Bir tak

    Temiz tak
    Sıçıp Tuvalette Gördüğünüz Ama G*tünüze Bulaşmayan tak

    Vıcık tak
    Özellikle Eğer Batı Dünyasının Taharet Musluğuna Sahip Olmayan Tuvaletlerinden Birindeyseniz 50 Kere Sildikten Sonra Bile Hala G*tünüzde Kalan tak Çeşidi. Eğer G*tünüzü Yıkamama imkanına Sahip Değilseniz,G*tünüzle Donunuz Arasına Tuvalet Kağıdı Koymanıza Neden Olan tak

    ikinci Dalga
    Tam Ayağa Kalkmışken Daha Sıçanız Olduğunu Anlamanıza Neden Olan tak

    Diyet tak
    O Kadar Çok Sıçarsınız Ki 3-4 Kilo Kaybedersiniz. işte O tak

    Anakonda
    O Kadar Uzundur Ki,Tuvalet Fırçasıyla Parçalara Ayırmadan Sifonu Çekmeye Korkarsınız.(Çünkü Sifondan Gelen Su Anakonda'ya Çarpıp Her Tarafa Sıçrayabilir.)

    Tersine Havai Fişek Gösterisi
    Çok Kısa Bir Zamanda içinizdeki tak Parçalarını Bol Gazla Birlikte Fışkırttığımız Durum. Genelde Tuvaletin Her Tarafının Kirlenmesine ve "Has S*ktir!"Demenize Sebep Olur.

    Mısır taku
    Mısıra Benzeyen tak."Ah Keşke Sıçabilseydim taku".Bu tak G*tünüzden Çıkmamakta Israr Eder ve Uzun Süre Oturmanıza Ve Birkaç Kere Osurmanıza Rağmen içinizde Kalır. Kabızlıkla Yakından Alakası Olsa da Kabız Olmadığınız Durumlarda da Bu taktan Üretebilirsiniz

    Demir tak
    Çıkarken O Kadar Çok Acıtır Ki,Çıkan Şeyin Demirden Ve Enlemesine Çıkıyor Olduğunu Düşünürsünüz.

    G*t Islatan tak
    Bu tak G*tünüzden O Kadar Şiddetli Çıkar Ki,Tuvaletin Suyu G*tünüzün Her Tarafını Az Çok Islatacak Şekilde Sıçratır.Bu Sıçışın Ardından Duş Almak Dinimizce Tavsiye Edilmektedir

    Sıvı tak
    Adı Üstünde G*tünüzden Çıkan Kahverengi Sıvıyla Tuvaletin Her Tarafını Berbat Etmenize Neden Olan tak. O Kadar Sıvıdır Ki,Bunla işemenin Mümkün Olduğunu Düşünebilirsiniz.

    Bol Sarımsaklı işkembe taku
    O Kadar Kötü Kokar ki,Evin Tamdıbını Havalandırmak Zorunda Kalırsınız.Bu takun Muhtemel Nedeni içerken Yediğiniz Bol Sarımsaklı Mezenin Üstüne içtiğiniz Bol Sarımsaklı işkembe Çorbasıdır.

    Sosyete taku
    Koca Cüssesine Rağmen Kokmadığı Düşünülen tak

    Küçük Şirin Pipildekler
    Özellikle Kamuya Açık Tuvaletlerde Sıçtığınızda, Defalarca Sifonu Çekmenize Neden Olan tak.iki Üç Kere Sifonu Çekmenize Rağmen, Hala Bazı Küçük Top Gibi Parçacıkların Suda Yüzdüğünü Görürsünüz.

    isyankar tak
    Bu Osurmaya Çalışırken Kaçırdığımız tak Verilen isimdir. Genelde Evinizde Değilken Başınıza Gelir Ve Donunuza Bulaştığı için Bütün Gün Sizi Rahatsız Eder.

    Komando tak
    Kıçınızı Temizlerken,G*tünüzün Etrafındaki Kıllara Asılı Kalarak Düşmemeyi Başarmış Olan Lokum Kıvamında, Fındık Büyüklüğünde tak Parçasına Verilen isim.

    Buzul tak
    Yarısı Suyun içinde Yarısı da Suyun Dışında Duran tak.

    Gülle tak
    Çok Kuvvetli Bir Osurukla Birlikte G*tünüzden Fırlayan Büyük tak Parçasına Verilen isim. Genelde Klozetin Kırılıp Kırılmadığını Kontrol Etmenize Neden Olur.

    Şakacı tak
    G*tünüzden Çıkar Gibi Olur, Fakat Çıktığını Sanıp Gevşediğinizde Geri Girer. Yarısı Gözükür, Sonra Tekrar içeri Girer.Bu taku Çıkarmak Çok Zordur.En iyi Yöntem Yarısını Çıkarmayı Başarınca Çıkan Kısmını Tuvalet Kağıdıyla Silmek Ve Fazla Zorlamamaktır.

    Keçi taku
    Küçük Küçük Parçalar Halinde Çıkan Ama Sıç Sıç Bitmeyen tak.Bir Nokta da Sıkıntıdan Sıçmayı Bırakırsınız ,Çünkü Hiç Bitmeyecek Gibidir.

    Simge taku
    G*tünüzden Yavaş Yavaş Çıkar ve Yayıla Yayıla Serilir. Kalkıp Baktığınızda Kesin Bir Harfe Ya Da Simgeye Benzetirsiniz.

    Tıkaç
    Sıçtığınızda Tuvaleti Tıkayan, Sifonu Çekince de Suyun Taşmasına Neden Olan Nadir tak Çeşididir. Uzun Süreli Kabızlıktan Sonra iyi Bir Sıçış Bu Etkiyi Gösterebilir.

    Utangaç tak
    Sıçtıktan Sonra Doğrudan Tuvalet Deliğinden Geçip Gözlerden Kaybolan tak.

    Sarkıt tak
    Sıçarken G*tünüzden Ayrılmayan,Bir Süre Asılı Kalan Komando Özentisi tak. Biraz Sallanarak Düşürmeye Çalışabiliriz.

    Asosyal tak
    Tam Sıçarken, Tuvaletin Kapısının Önünde Birileri Olduğunu Hissettiğinizde içeri Kaçan tak

    Uyuşturucu tak
    Çok Uzun Sürede Çıktığından Ayaklarınızın Uyuşmasına Neden Olan tak.

    Gök Gürültüsü tak
    Bu tak G*tünüzden Çıkarken O Kadar Çok Ses Çıkartır Ki Hem inanmayıp Gülümsersiniz,Hem de Ev Ahalisine Rezil Olduğunuz için Kontrol Etmeye Çalışırsınız Fakat Kontrol Etmeye Çalıştıkça Daha Çeşitli Sesler Çıkarabildiğinizi Anlayıp Daha Çok Gülümsersiniz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster