/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 51.
    +2 -1
    Part 17
    Cinsel birliktelik adına cok mesafe katedemedik deliler gibi sevişiyor deliler gibi öpüşuyor oynaşıyorduk. Açıkçası libidomuzu bu dozda tatmin ediyorduk.
    Gunler geçtikce daha çok bağlaniyorduk birbirimize arkadaşlarımla taniştirdim aileme sadece fotoğraf atmıştım . Bu zaman dilimi içinde birçok tartismamiz oldu buyuk dozda olmasada ama bir şekilde ilişkimiz ilerliyor ve birbirimize olan sevgimiz her gecen gün artiyordu.
    Halısaha maçına gitmemem için israr ettiği bir gün sözünü dinlemeyip gidip burnumu kırmıştim. inanir misiniz sabaha kadar cocuğu gibi bakti yanimdan ayrilmadan , uyumadan. En çok ona telefonda haber verirken zorlanmistim o durumumu . Acim agrim onemsizdi.
    Sürekli ben söylemiştim beni dinlemeliydin diyip duruyordu. O zamanlar pek de kafamda buyutmuyordum aslinda kör olmuştum sevgimden.
    Bir zaman boyle ilerledik artık karakter olarak olgunlaştigimi dusunuyordum. Arkadaşlarima karsi hoşuma gitmeyen olaylara karşı sabretmiyor ona sığınabilecegimi bildiğimden kolayca kafamdan silip atabiliyordum.
    Size ilk ayrılma nedenimizi anlatayım dostlar..
    ···
   tümünü göster