/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    -1
    one night stande geç bro.
    ···
    1. 1.
      0
      he amk o kadar kolay bu işler benim kaç senelik ilişkim bitti travmasını aylar sonra attım bir karı bulma umuduyla çöle düşmüş mecnun gibi karı aradım tek gecelik yok amk
      ···
    2. 2.
      +5 -1
      GENÇ KARDEŞLERiM YAŞI 37, AYDA 23 CiVARI gibiŞ YAPAN VE BEKAR BiR ABiNiZ OLARAK SiZE BiR SIR VERECEĞiM. KADINLARIN YÜZDE 85 i huurDUR. FAHiŞEDEN HiÇ BiR FARKI YOKTUR. ŞiMDi MORUK SEN O KADINI gibTiN Mi 4 YIL BOYUNCA? gibTiN. SENDEN ÖNCE gibEN OLMUŞ MUYDU? gibMiŞLERDi.. ŞiMDi DE O KIZI SENDEN SONRA SEVGiLiLiK BAHANESiYLE gibEN OLACAK MI? gibECEKLER... HEMDE HEM AMDAN HEM GÖTTEN VURDURACAK. KEDi GiBi iNLEYECEK.. AĞZINA ALACAK YARRAĞI.
      ŞiMDi MORUK BiR EVLENiLECEK KADIN VARDIR BU KADINLARIN YÜZDESi 15 DiR. BiR DE gibiLECEK KADIN VARDIR. BUNLARIN YÜZDESi DE 85 DiR. gibiLECEK KADININ YERi gibiNiN BAŞIDIR. ÇOCUKLARININ ANNESi OLACAK KADININ YERi KALBiNDEDiR. ŞiMDi huurYA YOL VER VE KALBiNDE YERi OLACAK Bi KADIN BUL KENDiNE. DAHA ÖNCE AMI gibiLMEMiŞ. TEMiZ VE NAMUSLU. gibiLMiŞ KADININ AMINDAN ÇIKAN ÇOCUKTAN HAYIR MI GELiR AMINA KOYUM!!! HE?! KES CEVAP VERME gibERiM.
      ···
      1. 1.
        0
        ilk defa düzgün bir entry'ni gördüm mk şuku.
        ···
    3. 3.
      0
      Çok açık konuştun inanasım geldi aq peki ayırt etme işini nasıl ayıkıcaz moruk hah ?
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster