/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +9
    thexile panpa bırak-Çek örneği kadına verilen ilginin eksiltilip çoğaltılması üzerine verdiğim bir örnek. Bırakın kadınlar size duygusal yatırım yapsın, yatırımı yapan sürekli siz olmayın, oturduğunuz yerden de yatırım beklemeyin.
    Denizden çıkar çıkmaz da balık yenmez

    1 kadın 1 erkekle nasıl flörtleşir? 1 adım git 5 edim geri çekil tekniği ile. Tabi sonrasında sizi kendine bağlaması için bir tak yapmasına gerek yok çünkü "erkek"sin. Biliyor senin ne mal olduğunu
    Tabi sen boş durmayacaksın.

    Dark NLP diye bir huur çocuğu var biraz onu anlatayım. Duygusal yatırımın ve insan pgibolojisi gibmenin en etkili yolu.

    Dark NLP tekniği onların içinde kalıcı olarak çok derin bir kaybetme korkusu bırakır.
    Alıntı bir örnek vereyim;
    Sevgilinizle veya flörtünüzle yatağınıza veya başka rahat bir yere beraber uzandıktan sonra şurda ne var? diyerek parmağınızla odadaki kapıyı işaret edin. ve şuna benzer cümleler kurun veya aynısını söyleyebilirsiniz, eğer rol yeteneğiniz iyi ise. "ben çok pozitif bir insanımdır bilirsin, ama bi hayal etsene yani şunu kastediyorum yarın ne olur belli olmaz, eğer şu kapıdan çıksaydım ve ardımdan kapıyı öyle bir kapatsaydım ki sen o kapıyı bir daha hiç açamasaydın, gözlerimin içine bakamayacaksın, birdaha asla sesimi duyamıyacak ve bana dokunamayacaksın."

    bunu söyledikten sonra sevgiliniz size böyle konuşmamanızı istediğini söyliyecek veya negatif bir reaksiyon gösterecektir. Bu tepkiyi gösterdikten hemen sonra ona sarılın ve onun iyi hissetmesini sağlayın ve hemen ardından tekrar ona negatif düşünceler empoze etmeye devam edin. şöyle bir şey söylerek devam edin; "biliyo musun arkadaşıma geçenlerde araba çarptı, bu ne kadar korkunç bir şey tahmin edebiliyo musun?" ve tekrar odadaki kapıyı göstererek "bu kapıyı açmayı başarabilsen bile onu arıyorsun ama hiçbir zaman bulamıyorsun." sevgiliniz tekrar negatif bir tepki göstererek üzülecektir. Ardından onu öpün ve duraksayın tuvalete gitmeniz gerektiğini söyleyerek kapıyı "çarparak" odadan çıkın. ve tekniği uygulama sürecini bitirdiniz bundan sonra ne zaman sevgiliniz size zorluk çıkarırsa tartışma yaratmaya çalışırsa ona kapıyı işaret edin böylelikle sevgilinizin zihninde onun sizi kaybetme korkusunu kapıyla betimlemiş oldunuz.

    Tabi kendi tarzınızı ve tekniğinizi yakalayın. Bunlara bağlı kalmadan çok güzel işler de çıkarırsınız.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster