/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +8 -2
    aga ben evliyim bilen vardır. bizde o mevzu baya sert olur. duvardan duvara desen de olur, kan gövdeyi zütürüyo desen de olur. mevzudayız, karı bayılıyo amk boynumu ısırmaya. aga bu kendini fazla kaptırmış. bu deşmiş benim boynu o sıra sıcak sıcak iniyo aşşa hissediyorum ama salyası falandır diye düşünüyorum. bu boynumu bırakıp yüzüme bakınca bi baktım ağzı yüzü kan olmuş. soruyom bi de lan noldu sana diye. salak salak soru sormam normal zaten yukarda kan yok amk 3mb ramle beyin çalıştırıyorum. sonradan ayıktım döndüm bi baktım sanki adam bıçaklamışlar yatak öyle kan. lan dedim kalk üstümden hastaneye gidicez o da diyo ki olmaz önce işi bitircez ben daha iççem o kanı falan. yarıda bıraktım mevzuyu, tamam vampir fantazisini severim ama canımı verecek kadar da değil.

    dipnot: boynumu o kadar nasıl kanatabildi ben de bilmiyorum amk.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      ben hayatta sevmem amk öyle acı çekmeyi. o nedir harbiden. sert, hızlı severim fakat bu başka bir boyut cidden nasıl konsantre olabiliyorsunuz
      ···
      1. 1.
        0
        aga yalan yok daha çok hoşuma gidiyo.
        ···
      2. 2.
        +2
        bro tamam da o dereceye nasıl getirdin de zevk aldığını anladın ona şaşırıyorum şu an :D
        ···
      3. 3.
        0
        kendiliğinden oldu valla tamamen. hatun zaten oldum olası hoşlanıyodu. öperken bile yanağımdan öpmez boynumdan öper yani öyle söyliyim sana. bu ısırdığında bozmadım, doz arttı sonradan.
        ···
      4. 4.
        0
        azdım panpa ne yalan söyliyim
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +1
      Sonra uyandın mı reyis
      ···
    3. 3.
      +4
      Bi gibtir git mk insan atarda bu kadar mı atar karın dracula mı mk
      ···
    4. 4.
      0
      Olmamislar bence
      ···
    5. 5.
      0
      Evlilik sexi öldürüyor. böyle heyecanlı sex hayatı olan da yeni evlidir. Bi zaman geçtikten sonra haftada bir oda Max 5 dk oluyor. Tabi genel konuşmamak lazım.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster