/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +31 -1
    Reklam entry si kasanlar ve içeriğinde reklam barındıran yazılar çaylak yeme sebebidir daha adını bile duymadığımız platformların adını çoğaltıp sol frameyi gibmek çaylak sebebidir.

    ve net söylüyorum.

    şu entrym den sonra sol taşşakta bu ve benzeri durumlar ile karşılaştığım kişiyi çaylaklamak zorunda kalacağım ve sözlük üye alımına kapalı sonra yok efendim bu sözlükte adalet yok bu sözlükte özgürlük yok gibi nidalar atıp yırtınmanın da anlamı yok.

    bu sözlükte özgürlük olduğunun kanıtı da

    @2 ye gelecek veya diğer numaralara gelecek olan kişilerin anamıza sövmesine müsamma etmemiz ya da bir birinizin anasını farklı fanteziler eşliğinde gibmeniz hiç bir zaman sebep olmamıştır.

    lakin varlığından sayenizde biz haberdar olduk yani kişilerin istediğini ceplerinden para çıkmadan siz yapıyorsunuz ve bu oluşuma katkıda bulunuyorsunuz.

    bu konuda çaylak yiyen arkadaşlar sonra neden oldu diye mırıldanmasın boşa kürek çekmesin.

    Saldırı adı altında reklam yapmanıza gerek yok iki günlük bir oluşuma bir çok bu tarz platform mevcutken neden bugün böyle bir dillenme oldu aranızda ki hain kim bulunacaktır bundan da emin olabilirsiniz.

    Yapılan saldırılara sözüm yok lakin yapıldığı yerler de önemlidir böyle bir cengaverliğe kalkışıyorsan eğer bilindik herkesin bildiği bir yere planlamanı yapar organize olur dilediğin gibi desteği de alırsın.

    Teşekkürler esen kalın.
    ···
   tümünü göster