/i/Tespit

  1. 1.
    -1
    Paran yoksa kimse seni aramaz kimse seni umursamaz , günlük cebine giren 50 lira bir öğrenciysen kibar olsan da seni adam yapmaz.

    Ben öğrenciyim , özel okulda okuyorum cebime maksimum 50 TL para alıyorum günlük ve gittiğim okulda zenginler tutumlu görünse bile çok pahalı günler yaşıyorlar.

    Şimdi insan düşünüyor yaşıtında bunu gördüğü zaman sen bu hayatı hak edecek ne yaptın diye de böyle söylenince de gözün mü var oluyor alakası yok.

    Dostlar çok saçma para bir insanın öz güvenini çok etkiliyor , yanlış anlamayın amacı ciks olanlar için demiyorum o işler paraya bakmıyor az biraz konuşunca kaşar da gelip veriyor oluyor bitiyor.

    Benim derdim düzgün bir hayat yaşamak , hayalimde ki iyi bir iş , iyi bir eş, kendi alın terimle evimi dizmek.
    Her şey yoluna girince de tatile çıkmak.

    Okulda bir kıza aşığım , kız zengin onu biliyorum adını da biliyorum fazla da bir şey bilmiyorum fakat o kadar tatlı ki sanki lüks bir villanın kül kedisi tam eşim diyeceğim kız her şeyi güzel bir kaç kere aynı ortamda denk geldiğimizde sert yanımı görünce kafayı kaldırıp gözlerini bana dikip gülümsediği oldu , birbirimizi görünce birbirimize bakıyoruz fakat konuşamamak çok zor ve bu sene oda bende mezun oluyorum oda gidecek bende yollar ayrılacak.
    Yaklaşamıyorum çünkü kendimi bir hiç gibi hissediyorum , fakat gördükçe o kızı oda etraftaki çocuklara çok yüz vermiyor.

    Hayatımda bir mucize olmayacak biliyorum da parasızlık neler kaybettiriyor biliyor musunuz, sağlığınızı , işinizi , aşkınızı , olmayan paranızı...

    işte bu yüzden iyi bir yaşam istiyorum çünkü benim de ileride çocuklarım olursa bu durumu yaşamasınlar diye.

    Hani para var diye de gidip ona buna artistlik yapmasınlar tabi düzgün insanlar olarak büyüsünler ve toplumda öyle yer alsınlar isterim , şimdiki Z kuşağında ki insanları gördükçe dünyadan bir haberler...

    Ben Y kuşağından bir bireyim ve kaygılarım yüksek o yüzden burada gelip sövmeyin bir gün bir yorumda değişin başka birisi olun bir insana.
    ···
   tümünü göster