/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    istanbulda büyükçekmecede liseyi okudum. Öss’ye hazırlanırken sınıftan bir kızdan çok hoslanmıstım zamanında. Uzun uğraşlar sonucu da yola getirmiştim ama sudan bir sebeple 3-4 ay sonra benden ayrılmıştı. Ayrılmışız 2 gün sonra önceki sene mezun olmuş bir kekonun audi ile okuldan almaya geldiğini gördüğümde kalitesizliğine üzülmüştüm. O zaman zütüme giyecek donum bile yoktu haliyle ve kırılmıştım açıkçası. Neden ayrıldığımız vs sorulduğunda arkadaşlarına “en azından parası var” gibi bir şey söyemiş, duyunca da epey zaman üzülmüştüm

    Yıllar geçti lise tayfayla geçen hafta buluştuk. Ben avukatım hali hazırda malım mülküm de hamdolsun ki var. Ortamda muhabbet uzayınca herkes kisisel durumundan konustu. Ben de boşanalı bir yıl olmadı, anlattım durumumu. Lavaboya gittim geldim, bana zamanında fakirim diye gibtir ceken g. masanın öbür ucundan kalkıp yanıma gecmis. Alkolün de etkisiyle cok ortam muhabbetine giremedim acıkcası, kız benimle konusmaya basladı.

    Boşandığımı duymus olacak ki(ki görgüsüz kapıda arabamı görünce kimin diye organizasyonu yapan arkadasımıza sormuş) sorular sormaya başladı. Ben de yeni bir ilişkim olduğunu ve iyi gittiğinden bahsettim. Kimdir nedir vs mesleğini sordu ve öğretmen olduğunu söyledim. O da bana “senin gibi birisi öğretmeni ne yapsın” gibisinden bir soru sorunca ben de “en azından bir kalbi var” dedim. Bu salak 4-5sn kadar afalladı, anlamadım deyince ben geçmişi hatırlattım. Bozuldu ve gitti mekandan.
    Açıkçası çok büyük nefretim vardı kıza karşı ama alınabilecek en büyük öcü almış oldum.
    ···
   tümünü göster