/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +40 -3
    isveçe 80 tane suriyeli göçmen gitti diye kıyameti kopardılar bunlar. Haftalarca mecliste bu 80 göçmeni konuştular. Neredeyse ülke siyasi krize girecekti. Demek ki 1000 göçmen gitse ülkede ne hükümetleri kalacak ne de istikrarları.

    doğaya tabi ki duyarlı olun ama insanlar savaşlarda ölüyor, evlerinden sürülüyor, açlıkla boğuşuyor. Bir ses de onlar için versenize.

    Yapmacık tavırlarını gibtimin ergeni, hiç inandırıcılığı yok.
    ···
    1. 1.
      +7
      işte böyle realist yorumlar lazım bize çünkü gerçek bu şuku
      ···
    2. 2.
      +4
      oğlum harbi mülteciler orlar için çok sıkıntı isviçreyi felan tecavüz sıralamasında 1. yaptı oraya giden mülteciler
      ···
    3. 3.
      -2
      Sen bu kızın ölen insanlara duyarsız olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten? Sen mi duyarlisin aa ama doğru sen ancak yazarsın yazdigin yer de inci sözlük olur kızın konuşmasının tamdıbını dinlediğin de belli zaten. Cahil insan önyargılı olur kendine uygun davranışlar sergilemişsin tebrikler.
      ···
    4. 4.
      +1
      @Black night aferin panpa cahilliğimi yüzüme vurdun. Ulan gibik ben bu kızın konuşmasını canlı dinledim. Hiç de öyle savaşta ölenler için duyar kasmadı.
      Bir de sen iyi polis kötü polis diye bir şey duydun mu? Bu kız hakkında bugün çok şey okudum. Bu kız bir proje. Dünyayı sömüren küresel güçlerin eline kağıt tutuşturup mikrofona konuşturduğu bir piyon. Bu kız böyle yalandan duyar kasacak ama perde arkasında zenginler daha da zengin olacak, doğanın anası gibilecek biz de bakıp lan ne güzel protesto var diye teselli bulacağız. Halbuki hiçbirşey değişmeyecek, yine fabrikalar duman çıkartacak, plastikler çevreye atılacak çünkü vahşi bir tüketim var ve gittikçe daha da artıyor. Vaktin varsa greenpeacenin kirli ilişkileri hakkında biraz araştırma yap, miden kaldırırsa hepsini okursun.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster