/i/Tespit

  1. 1.
    +25 -3
    Vs derken? Birisi asker öbürü kansere yenik düşmüş bir kız aptal huur çocuğu.

    Bre dıbına koduğum şehit haberlerine herkes alıştı artık. Bir şehitin günlerce konuşulmasını mı bekliyorsun? Bu adam nasıl ölmüş bilmiyorum ama çok aşırı derecede bir kahramanlık durumu yoksa konuşulmaz. Bir tane daha şehit vardı 15 Temmuz olaylarında olmuştu sanırım bak o adam hâlâ konuşulur ya da askerleri PKKlılar'a zütürürken ölen Eren. Ama savaşta şehit düşen bir asker çok konuşulmaz. Çünkü millet alıştı artık bu tür durumlara. Ama kansere yenik düşmüş bir kız sürekli karşımıza çıkan bir şey değil. Ki mesele o da değil bu kızı boş bir insan olarak görmüyordu insanlar, insanlığa faydası olacak biri olarak görüyordu. Azmiyle diğer insanlara ilham olduğu düşünülüyordu. Biraz da bu yüzden önemsendi, primi yapıldı bu kızın amk.

    Amk kimin neyi konuştuğu, birini konuşurken öbürünü konuşmaması seni ilgilendirmez. Ve bunu eleştirmek senin haddine değildir amk köpeği seni. Sabah sabah dellendirdin dıbına koduğum.
    ···
    1. 1.
      +2 -9
      SALAK huur ÇOCUGU SENiN GiBi BiR KARAKTERSiZE YORUM BiLE YAPMAM. iNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ÖLÜRSÜN. ŞEHiT HABERLERiNE ALIŞMIŞMIŞ. ANANIN AMINA ALIŞ huur EVLADI.
      ···
    2. 2.
      +3
      SALAK huur ÇOCUĞU SENiN GiBi BiR BEYiNSiZi MUHATAP BiLE ALMAM. iNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA ACI ÇEKEREK GEBERiRSiN. ŞEHiT HABERLERiNE ALIŞTIK TABi APTAL huur EVLADI. SEN ALIŞAMADIYSAN MiLLiYETÇi DUYGULARINI GÖTÜNDEN gibEYiM SENiN AMINA KODUMUN ÇOMAR huur EVLADI SENi. YARRAMA ALIŞMA huur EVLADI.
      ···
    3. 3.
      +3
      MiLLETi YARGILAYIP SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK OLDUĞUNU SANAN AMINA KODUMUN MiLLiYETÇi ÇOMARI SENi. OLAYI AÇIKLADIK huur EVLADI GELMiŞ BiZE KÜFREDiYOR ANASININ LEŞiNi gibTiĞiMiN KÖPEĞi. ŞEHiT HABERLERiNE ALIŞMAYI KARAKTERE BAĞLAMIŞ BiR DE. PUAHAHAHAHAHAHAHA. ŞEHiT HABERLERiNi DE UMURSAMIYORUM KANSERDEN ÖLENi DE. ZERRE UMURUMDA DEĞiL ANASINI gibTiĞiM, UMURUMDA OLMAK ZORUNDA DA DEĞiL BUNUN iÇiN BENi KARAKTERSiZ OLARAK GÖRÜYORSAN GÖR AMINA KODUĞUM BEN DE SENi APTAL BiR MiLLiYETÇi ÇOMAR OLARAK GÖRÜYORUM. BEN ORDA KENDiMDEN DE BAHSETMEDiM, MiLLETiN NEDEN BU ŞEKiLDE DAVRANDIĞINDAN BAHSETTiM AMINA KODUMUN iTi SENi.
      ···
    4. 4.
      +2 -2
      Gördüğüm en aptalca yorum amk "kansere yenik düşmüş bi kiz sürekli karşımıza çıkan bişey değil" vay amk hergün insanlar kanserden ölüyor mk, ya senin dünyadan haberin yok ya da aptal embesil oç un tekisin.
      ···
    5. 5.
      0
      Gördüğüm en aptalca yorum bu amk. Dediğimi yazıp da ne demek istediğim çok açık olduğu hâlde demek istediğimi anlamayan aptal beyinsiz oç seni. Her gün insanların kanserden öldüğünü nereden biliyorsun aptal huur evladı? Gidip istatistiğini mi araştırdın? Benim dediğim şey zaten insanlar 40 yılda bir kanserden ölüyor değil amip beynini gibtiğim. Her gün insanlar kanserden ölüyor diye bu haberlerde her gün kanserden ölen birini gördüğün anldıbına gelmez beyinsiz huur evladı. işte senin gibi amip beyinliler sürekli gelip bana gerizekâlı falan diyor. Beyni yok ki daha yazdığımı anlamamış gerizekâlı andaval. Yeterince dünyadan haberim var ama sende beyin olmadığı için söylemek istediğimi zütünden anlamışsın beyinsiz aptal huur evladı seni.
      ···
    6. 6.
      -1
      Şehit haberlerine alıştık kahramanca ölmediyse sorun yok diyor yazık şu gariban askerlerimize sizin gibileri de koruyorlar nankör huur çocuğu
      ···
    7. 7.
      +1
      Kes sesini dıbına kodumun çomar huur çocuğu seni. Herkes askerlik yapıyor huur çocuğu seni. Şehit olanların çoğu da paralı asker zaten, parası karşılığında ölüyor. Bir polis ölse bu kadar duyar kasmazsınız, mesele şehitlik olunca "Şehitlerimiz ölüyooooor eğv eğv eğv." Aptal huur çocukları sizi. Korumasın dıbına kodumun oğlu, devlet bana silah versin, ben korurum kendimi. Nankör demiş bir de aptal huur çocuğu. Olayı açıklıyoruz, yine biz linç yiyoruz, aptal amk.

      Kahramanca ölmediyse sorun yok mu demişim huur ÇOCUĞU? Kahramanca ölmediyse konuşulmaz demişim. Laflarımı saptırma ananı zütünden giberim senin.
      ···
    8. 8.
      +1
      yikik adam ne yazdın ulan silmişsin huur çocuğu!
      ···
    9. diğerleri 6
   tümünü göster