/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +1 -1
    Öncelikle olay tamamen yaşanmıştır. tek seferde anlatıcam ve ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum.

    Bu kız ile okuldan tanıştık, o geldi tanıştı, hoş bir kızdı ama sevgilisi vardı, zaten benim o kızda bir gözüm vs. yoktu yani. normal arkadaş olarak kabul ettim onu. bir süre takıldık vs. bu erkek arkadaşıyla sorunlar yaşamaya başladı, benimle de çok samimi olmuştu 1 ay sürede, her sorun yaşadığında bana danışıyor geceleri ağlayarak bana telefon açıyordu, ben ise artık kendisini o çocuk için üzmemesini ve ayrılması gerektiğini söyledim, en sonunda ayrıldılar, bunlar ayrıldıktan sonra bu kız bana daha da samimi davranmaya başladı, daha önce olmayan sarılmalar, omzuma yatmalar, fiziksel temaslar acayip bir şekilde arttı. daha sonra arkadaşlık çerçevesi içerisinde (tabi ben öyle düşünüyorum) seni seviyorum, sana değer veriyorum vs. laflar edilmeye başlandı. Bu kız bana onu bırakmamam için söz bile verdirtti. iyi bir arkadaşlığımız vardı ama çok da sık kavga ederdik. Kavga ettikten 1-2 sonra barışırdık. Bir gün dışarıda otururken bununla yine tartıştık evlere dönüyorduk, tam ayrılma vakti geldiği sırada ben gönlünü almak için özür vs. diledim ama o özür falan dileme dedi. Ne o bir şey yapıyordu ne ben, 5 - 10 dakika ayakta konuşmadan dikildik, ben o gitmeden gitmeyecektim, onu bekliyordum. En sonunda bu konuşmaya başladı, ben derdimi anlattım, o dinledi sonra o anlattı ben dinledim, en sonunda çok sıcak bir sarılmayla barıştık, ben daha önce hiç kimse ile o kadar sıcak sarılmamıştım. defalarca, dakikalarca sarıldık. ayakta 30 dakika birbirimizi dinleyip beklediğimize değmişti. Sonra evlere dağıldık panpalar olay buradan sonra patlıyor diyebilirim.
    Akşam evlere gittiğimizde beni mahalleden bir arkadaşım çağırdı ve ben kıza arkadaşımın yanına gittiğimi söyledim, o ise kişinin erkek olduğunu anlayana kadar (aykut elmas vine\\\\\\\\\\\\\\\'ı vardı bunun gibi) sorular sordu, cevapladım. En sonunda beni özlediğini söyledi. Halbuki daha bu gün görüşmüştük, neyse ona yakın bir zamanda tekrardan görüşebileceğimizi söyledim. Gece eve döndüğümde bu kızla biraz konuştuk ve aramızda şöyle bir diyalog geçti.
    K - Sana bir şey sorucam ama bana samimi cevap ver
    B - Tamam
    K - Ben Seni seviyorum.
    B- Bende seni seviyorum
    K - Korktun mu ?
    B - Neden korkayım ki ?

    Burada aslında kız aklınca şaka yaptı, biz zaten birbirimize seni seviyorum falan diyorduk normal konuşmalarda ama sadece arkadaştık. burada beni mi tarttı ne yaptı anlamadım. Bende bunu okulda ilk gördüğüm zamanda onu beğendiğimi ne kadar güzel bir kız olduğunu falan söyledim, o da sen demek ki ilk zamanlar bana göz koymuşsun falan dedi. ben tam olarak öyle değil falan dedim. Bu arada bu kız keşke 2 sene önce (kız 1. sınıftayken) gelip benimle tanışsaydın falan diyordu.
    Her neyse panpalar ertesi gün ben bu kıza dedim ki, seninle ileride daha farklı, arkadaşlıktan ileri bir yola koyulabilirmiyiz dedim, bu kız ilk başlarda sen benim en yakın arkadaşımsın falan dese de sonra olabiliriz dedi. Kız beni tanıyordu, ilişkide erkekler konusunda katı olduğumu biliyordu bunu hatırlattım ona, o da haklısın dedi. biz daha sonra bi gün bu kızla yine buluştuk, el ele tutuşmalar vs. bildiğin sevgili gibiydik ama daha öyle olmamıştık teknik olarak. Bu instgramımdan kendisinin tanımadığı tüm kızları engelledi, daha sonra tinder hesabımı sildi ( bu kısmı iyi aklınızda tutun ), dışarı çıkmama, akşam geç saatlerde eve dönmeme karışmaya başladı. içtiğim sigaradan bile trip atıyordu, ben ise sevdiğimden katlanıyordum, şu süreci atlatalım sonrasına bakarım diyordum kendimce, bu süreç içerisinde yine seni seviyorumlar vs. vardı tabi, iltifatlarda karşılıklı olarak artmıştı, ben buna bi gün içerisinde ilişki ile ilgili bazı sorular sorduğumda bana çok hızlı gitmiyormusun falan dedi, dün gece ikimizde bu ilişki konusunda olumlu düşünüyoruz diyen kız böyle yaparak beni olumsuz düşünmeye itiyorsun dedi, bana hızlı gitmiyormusun diyor ama instagramımdan dışarı çıkmama kadar karışan da kendisiydi. ertesi gün ise ben seninle bir şey düşünmüyorum en iyisi biz arkadaş kalmamız dedi, ben seninle arkadaşlıktan ilerisini düşünmüyorum dedi, bir anda böyle diyince ben nedenini sordum hep ama düzgün bir cevap alamadım, en sonunda ise duygularımla oynadın farkındamısın dedim ve onu diyince benimle küstü, benimle bir daha konuşma bana yazma seni engellerim vs dedi, ben hep yazdım ona, beni affetsin diye, ben de az mal değilim. ama ne kadar beni engelleyeceğini söylese de yapmadı. en sonunda ben buna, beni hiç affetmeyeceksen her yerden engelle dedim, yoksa seni sürekli rahatsız ederim dedim. bu beni sadece wp\\\\\\\\\\\\\\\'den engelledi ve 5 dakika sonra engeli açtı, 2 gün sonrada barışmak istediğini, okulda yüz yüze bakacağımız için küsmemizin doğru olmadığını fakat eskisi gibi samimi olmayacağımızı söyledi, şuan barıştık gibi yani ama konuşmuyoruz pek, ben konuşmak istedikçe o biraz konuşuyor sonra bu kadar yeter konuşmak istemiyorum diyor. Ne yapıyorsun vs. diyince sen aileden birisi misin niye sana söyliyim diyor ben de önceden aileden birisimiydim diyince cevap vermiyor. Haklı olduğum hiç bir şeye cevap vermiyor. Bu sabah daha benimle bir süre konuşmak istemediğini uzun bir süre ona yazmamam gerektiğini söyledi. instagramdan bir baktım ki hanımefendi tatilde, hemen cevap verdim \\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\'tatilde olduğun için mi sana bi süre yazmamamı istedin, nasıl arkadaşlık bu\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\' dedim, o da arkadaşlık mı kaldı dedi ? bende arkadaş kalmak isteyen sendin ne oldu diyince, bana yazma, uzun bir süre yazmamanı söyledim halen yazıyorsun vs. dedi ben de daha yazmadım.

    evet panpalar ben ne yapayım, buna uzunca bir yazı yazıp bir daha asla barışmayacağımızı benim bulunduğum ortama gelirse kavga çıkaracağımı vs. söyleyip her şeyi bitirsem mi diye düşünüyorum ama çok da seviyorum, ne yapacam bilemiyorum.
    ···
   tümünü göster