/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 226.
    +15 -1
    Majid kim lan bak ben sana Fadılı anlatayım. Deli diyenler de var ama emin ol Bizim köyün en akıllısıdır Fadıl. Geçen gün köy meydanında gece yürürken uzay gemisi ile alana inen uzaylılarla tanışmış ve onlara muhtarın bahçesinden çaldığı kayısıları ikram etmiş. Uzaylılar kayısıları çok beğenmişler ve Fadıla teşekkür edip uçmuşlar.
    Aradan 3 gün geçmiş uzaylılar yine gelmişler köy meydanına. Bu sefer Fadılı da alıp derhal uçmuşlar. Fadılın misafirperverliğini ödüllendirmek için onu ufonun içinde ışınlayarak 3000 ışık yılı uzaklıktaki gezegenlerine zütürmüşler. Oğlum Fadıl demişler bak bizi iyi dinle; sana birkaç sır vereceğiz kimsenin bilmediği demişler.
    Mısırdaki Piramitleri biz yaptık.
    Çin seddini biz yaptık.
    Perudaki milyonlarca yıldır silinmeyen Nazca halkalarını biz çizdik orda anan zaaaa xd xd yazdık ama siz anlayamazsınız tamam mı pic?
    Mekgibadaki teotihuacan tapınağını da tabi ki biz yaptık yarraam,
    Mekgibadaki efsane Tikalı da biz yaptık.
    Paskalya adasındaki koca insan heykellerini de biz yaptık.
    Babilin asma bahçelerini sularken bir arkadaşımız boğuldu amk.

    Yani anlayacağın az zamanda çok iş yaptık ve yorulduk pic. Dünyada siz türkler iyi çay yapıyormuşsunuz. Seni dünyaya ışınlayalım git iyisinden bize bir çay getir bir de semaver kap çayımızı demleyip içelim. Fadıl tabi geliyor çayı kaptığıyla geri gidiyor gezegene.
    Bu pici uzay gemisine bindirip iyi bir gezdiriyorlar, kedi gözü nebulasını, kendi kendini yok eden yıldızları, karadelikleri, halley kuyrukluyıldızını falan izletiyorlar. Sonra sen hiç uzaylı gibtin mi diye soruyorlar Fadıla. Yok abiler köyde eşek gibtim sadece diye cevap veriyor bizimki. Bu pice acıyıp uzaylı kızlardan güzel bir grup oluşturuyorlar ve salıyorlar Fadılı içlerine. 3 gün 3 gece alem yapan Fadıl isterlerse kendilerine ajanlık yapabileceğini söylüyor. Tamam amk deyip Fadılı dünyaya ara ara ışınlıyorlar. Fadıl muallaksi dünyadaki tüm dedikoduları gidip uzaylılara anlatıyor. Uzaylılar da çay çerez ve kahkahalar eşliğinde bu pici dinliyorlarmış. Fadıl bir gün demiş ki siz hiç kayseri sucuğu yediniz mi? Yok amk nerden yiyeceğiz kap gel çabuk demişler. Fadıl saniyenin milyonda biri gibi bir sürede iniyor kayseriye bir kilo sucukla pastırmayı kaptığı gibi uzaklaşıyor.
    Zamanla kendini o kadar çok sevdirmiş ki bu pic gezegendeki kabile reisinin huzuruna çıkarmışlar bu pici. Şövalyelik vermişler buna ve 3 dilek dilemesini söylemişler.
    Bu yarak kafalı da 3 dileği sıralamış;

    - comolli fenerden gibtirolup gitsin
    - orman memuru köyden gitsin
    - frodo başkan olsun

    gibtiri çekmişler tabi buna, herifler galatasarayı tutuyormuş, amcık böyle istek mi olur amk deyip bunu dünyaya geri ışınlamışlar. Çok özür dilemiş tabi uzaylılardan, onlar da tamam amk sen dünyaya geri git biz bir düşünelim büyük ihtimalle seni affederiz demişler. Fadılı yolda gördüm geçen gün bana güvendiği için herşeyi anlattı. Hatta hindistanlı ve rus bilimadamlarının cubit kodlarını uzaylıların ele geçirdiğini ve evrende oluşturdukları simulasyonun insanlar tarafından ele geçirilme riski karşısında tedbir almaya başladıklarını söyledi. ilk etapta kuzey kore liderine bir elçi grubu yollamışlar ve füze denemesi yaptırmışlar. Dünyaya saç kurutma makinası tutup sıcaklığı 3 santigrat derece yükseltmişler. Herkes ayağını denk almazsa tarumar edeceklermiş her tarafı. Şimdi çay koyduk Fadılla, muhabbete devam edeceğiz. Haberleri aktarmaya devam edeceğim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Güldüm lan emek diz boyu şuku amk. Fadıla selam söyle
      ···
    2. 2.
      0
      Aleykumselam panpa. Fadıl Haftaya uzaylılarla tanıştıracak beni. Heyecandan yerimde duramıyorum
      ···
    3. 3.
      +1
      Hayal gücünü gibimde cogalsın panpa hehe,cok iyi
      ···
    4. 4.
      0
      @Tahsin, Fadılın selamı var panpa. Uzaylı Manita yapmış pic. Saksoları acayip diyor.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster