/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +36 -3
    Böyle küçük şehirlerde kızı folloş yaparlar. Karabükten başka üniversite kazanamadıysa zaten kafası pek çalışmıyordur. Iki tane zıpçıktı bin rahatlıkla tavlar. Otorite de olmayınca iyice havalara girer. Bir iki cümleye hemen ıslanır ne farklı biri diye. Sonra da amdan zütten girerler. Delik deşik olur o kız.
    ···
    1. 1.
      0
      anlattığın tariflere uyuyor kız panpa ayrıca orta güzellikte olmasına rağmen bahtı o kadar açıkki abartmıyorum lisede her sene 20 üstü teklif alıyordu reddediyordu falan filan dıbını gibiyim gitti diyosun yani kız
      ···
      1. 1.
        +7 -1
        Dost acı söyler. Burada tecrübe konuşuyor. Çay bahçesinde ya beril ciks yapmamak çok saçma ya tarzı konuşan birine ay ne farklı falan diye bakacak. Beyin olsa karabük üniversitesine gitmez. Sonra da 194 puanlı, 896.000 sıralamalı cahil, eline kadın eli değmemiş bir özentinin önünde domalacak.

        ilk başlarda saksoyla başlar. Biraz döl yutup kendini modern falan zanneder. Yavaş yavaş dönemin sonlarına doğru patlatırlar.
        ···
      2. 2.
        +5
        Orta güzellikte olduğundan bahtı açıktır kanka güzel kıza bu beni aşar diyerek yürümeyen çok kişi var
        ···
    2. 2.
      +4
      Öyle bi anlattınki korktum amk
      ···
    3. 3.
      +1
      Yanlış düşünüyorsun usta. Ufak şehirlerde, üniversitesi yeni açılmış şehirlerde halk tutucu olur. Aman şurada kimse yokken elleyeyim dersin birisi fark eder ve iflahını giber. Yapacak bir şey olmadığı için bütün öğrenciler sevgili yapma derdinde olur o ayrı konu tabi.
      ···
    4. 4.
      +1
      Evet Karabük'ü kazandıysa kafası çalışmıyordur ne mal adamsın sınavın kafayla mı ilgisi var tespit yapıp kendini bişey sanmışsın da da
      ···
      1. 1.
        +1
        Karabük'te mi okuyon panpa
        ···
      2. 2.
        +4
        Belli ki evet
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster