/i/İnanç

İnanç
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    \\\\\\\"De ki: Siz dünyayı iki günde yaratan Allah’ın tek ilah olduğunu inkâr edip O’na birtakım eşler, ortaklar mı uyduruyorsunuz? Halbuki bütün bunları yapan, Rabbulâlemindir.\\\\\\\" (Fussilet, 41/9)

    \\\\\\\"O, yerin üstünde yüce dağlar yarattı, orayı bereketli kıldı ve orada arayıp soranlar için gıdalarını, bitkilerini ve ağaçlarını tam dört günde takdir etti, düzenledi.\\\\\\\" (Fussilet, 41/10)

    \\\\\\\"Derken, iki gün içinde, gökleri yedi kat olarak şekillendirdi ve her bir göğe kendisine ait işi vahyetti. Biz dünya semasını kandillerle, yıldızlarla süsledik, bozulup yıkılmaktan koruduk. işte bu, azîz ve alîm (üstün kudret sahibi, her şeyi en mükemmel tarzda bilen) Allah’ın takdiridir.\\\\\\\" (Fussilet, 41/12)

    \\\\\\\"Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah\\\\\\\'tır…\\\\\\\" (A\\\\\\\'raf , 7/54)

    bak yazanlar açık gün kavrdıbını koymuş şunu şu kadar günde bunu bu kadar günde yarrattım düzenledim diyor. anlamazlıktan gelmeyin lütfen. burda açığa kavuşmamış şey allahın algısına göre mi gün yoksa insanın mı kuranda allahın bir günü insanların tam 365000 günü ediyor.
    ···
   tümünü göster